2777
2789

امام زاده ای جایی

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مساجد و امامزاده ها

مخصوصا ماه رمضان 

اگر خودت هم تو خونه معنی قرآن بخونی خیلی خوبه

ببین ازدواج تو با این نامزد غیر مذهبی پر از دردسر هست ، نتیجه این ازدواج یا خودکشی هست یا طلاق یا خیانت...

اگر خواستگار دیگه ای داری راه بده و بعد به این آقا بگو من دلم شوهر مذهبی میخواد یا تو هم اهل نماز و روزه شو یا منو ول کن...

کافیه بعد ازدواج با یه دختر بی حجاب نامحرم جلوی تو برقصه یا رابطه داشته باشه با دخترای نامحرم ... چون اون به خدا اعتقاد نداره از چیزی نمی ترسه که گناه نکنه اون وقت تو گرفتار میشی

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

اصفهان که بیشتر مردمش مذهبی ان بعد داری آدرس جای مذهبی میپرسی 🙄سر هر خیابون یه مسجد حداقل  پیدا میشه تو همه شهرا پاشو برو مسجد 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

مرسی

سلام 

تاپیک هات رو خوندم‌ 

ببین دختر خوب الان شما یکی از بنده‌های خوب خدا هستی، 

نباید به خاطر انسان‌های دیگه حتی اگر بهشون علاقه داشته باشیم واجباتمون رو کنار بگذاریم، 

این روزه‌ای که شما تو این ماه رمضون به خاطر اون پسر شکوندی نشون داد که شما از اون تاثیرپذیر هستی، پس اگر باهاش ازدواج کنی یا ارتباطت رو ادامه بدی ممکنه اونقدر بهت فشار بیاره تا کلاً واجبات رو کنار بگذاری، 

پس هرچه زودتر ارتباطت رو باهاش قطع کن،

می‌تونی بهش بگی من به خاطر تو روزم رو شکوندم تو به خاطر من بیا روزه بگیر و نماز بخون، اگر قبول نکرد بگو من کسی رو می‌خوام که کمکم کنه که بهشتی بشم ولی تو مانع از انجام واجباتم میشی پس توی زندگی با هم به مشکل می‌خوریم پس چون نمی‌تونیم با هم ازدواج کنیم بهتره هرچه زودتر این رابطه رو تموم کنیم. 

مطمئن باش اگر این آدم را از زندگیت حذف کنی خدا برات جبران می‌کنه. 

یکی از دوستان من یه خواستگار داشت که اهل نماز نبود و مذهبی نبود به هم علاقه داشتند اما بالاخره ردش کرد بعد از مدت کوتاهی براش یه خواستگار خیلی مذهبی خیلی پولدار اومد که پسره دو تا خونه داشت و و زود عروسی گرفتن و الان توی یه خونه زندگی می‌کنن و اون یکی رو خونه رو هم اجاره دادند و از درآمد اجاره‌اش استفاده می‌کنند.

و اون دختر بسیار خوشبخته الان. 

به خدا توکل کن و هرچه زودتر رابطه با این پسر رو قطع کن و مطمئن باش بعدش آینده‌ خوبی در انتظارت هست 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

سلام تاپیک هات رو خوندم‌ ببین دختر خوب الان شما یکی از بنده‌های خوب خدا هستی، نباید به خاطر انسان‌ها ...

مرسی مهربونم که برام نوشتی مرسی از محبتات همه پیاماتو خوندم درست میگی فکر میکنم باید ازش جدا بشم خیلی سخته ولی تنها راهه 🥺😍🤍مرسی دوست نادیده ام نیاز داشتم یکی این حرفارو بهم بزنه 🤍🤍🤍