حدود 5۰ تا همسایه دارم همشون ساکت و به کار دخالت نمیکنه بعد ما یک نامه زدم ساعت 9 تمام برقای راه پله خاموش 6 سال همین طور و کل 50 نفر هیچ ارتباطی باهم ندارن و هیچ کی به کار کسی کار نداره از کنار هم رد میشم کسی صحبت نمیکنه اما یک همسایه آمده تمام همسایه ها قاطی کردن ساعت 9 میاد میگه اه دلم گرفت برقا روشن میخواد با همه ارتباط بگیر آما کسی ارتباط نمیگیر هر روز میره خونه یکی اونا هم بیشتر از یک ساعت راه نمیدن و شب تا صبح سر صدا دلره تمام همسایه ها شاکی هستن روانی کرده مارو به کاری خودشو کار میده نصیحت میکنه چکار کنم آپارتمان که 7 ، 6 سال اینجوری هیچ فقط تغییر نمیکنه چکار کنم از دستش
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیتونی از یکی مثل شوهرت یا صاحبخونه بخوای بره باهاش حرف بزن ه شاید گوش داد؟ ؟
کردم فایده نداره
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم