2777
2789
عنوان

دبیری یا ابتدایی

84 بازدید | 12 پست

کدوم بهتره بدی و خوبی هر دو رو میگین لطفا 

یادمه ابتدایی نزدم اونموقع گفتم حوصله بچه های کوچیک ندارم ولی میبینم پنجم ششم اونقدر کوجیک نبودن! دبیری رفتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دبیری بهتره چون تکلیفت معلومه و بچه های هدف دار و بی هدف کاملا مشخص... ولی ابتدایی سخته 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بستگی به خودتون داره 

من به شخصه اصلا با راهنمایی ها و دبیرستانی ها نمیتونم کنار بیام البته جثه خودمم کوچیکه بعد گفتم از پسشون بر نمیام😂

از اون طرف عاشق بچه های کوچیکم و ابتدایی رو ترجیح دادم هرچند که سختیش شاید بیشتر دبیری باشه

بستگی به خودتون داره من به شخصه اصلا با راهنمایی ها و دبیرستانی ها نمیتونم کنار بیام البته جثه خودمم ...

من یادمه یک بچه ابتدایی آوند حیاط مدرسمون اونموقع ک دوازدهم بودم برام انشاشو‌ خوند کلی تشویقش کردم بغلم کرد و ب زور لبخند زدم ک ناراحت نشه بعد ک رفت گفتم خداروشکر رفت حس کردم ب ابتدایی علاقه ندارم 

حسم درست بوده؟ 

بستگی به خودتون داره من به شخصه اصلا با راهنمایی ها و دبیرستانی ها نمیتونم کنار بیام البته جثه خودمم ...

من یادمه یک بچه ابتدایی آوند حیاط مدرسمون اونموقع ک دوازدهم بودم برام انشاشو‌ خوند کلی تشویقش کردم بغلم کرد و ب زور لبخند زدم ک ناراحت نشه بعد ک رفت گفتم خداروشکر رفت حس کردم ب ابتدایی علاقه ندارم 

حسم درست بوده؟ 

من یادمه یک بچه ابتدایی آوند حیاط مدرسمون اونموقع ک دوازدهم بودم برام انشاشو‌ خوند کلی تشویقش کردم ب ...

عه چرا

اگه حس خوبی نگرفتید پس ابتدایی رو بزارید کنار چون کلا بچه های ابتدایی خیلی میچسبن به معلم

البته بازم تحقیق کنید ببینید اون چه حسی بود که داشتید