2777
2789
عنوان

آبریزش دهانی بچه بالای دوسال

76 بازدید | 9 پست

پسرم دوسال و چهارماهشه آبریزش دهانی داره دیدم خیلیها سوال دارن و‌پستی واسش نیست گفتم بزارم .. من بردم گفتاردرمانی و الان دو هفته بهم مدلای مختلف ماساژ دهانی یاد داده انجام میدیم انگاری بهتر شده گفت تا یکماه دوماه مرتب انجام بدی انشالله کامل رفع میشه 

طب سنتی هم براش درمان داره میگن از طبع بدنه چیزایی میدن طبع درست کنه 

منم پسرم لکنت گرفته بود گفتم اول ببرمش طب سنتی بعد دو ماه خوب نشد ببرم گفتار درمان که الان یه هفته است بردمش لکنتش خوب شده خداروشکر

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خاویار برایپیشگیری و درمان انواع بیماری ها مفید و کارسازه. اگر خاویار اصل هم میخواین بخرید از خاویار 5 ستاره  ایران که معتبر هست بخرید.

انواع خاویارهای اصل و با کیفیت دارن که لینکش رو براتون میزارم استفاده کنید.

caviar5star.com/shop/

شماره تماسشون:

09104017753

02177028941

برای یک بار هم شده حتما امتحان کنید. هم طعمش لذیذه و هم بسیار مفیده. برای همه جور دردی هم دواس

من و بچه هام شما همه  من مادری هستم با 3 فرزند که عاشق فرزندانم هستم و با جان و دل آنها را دوستشان دارم.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وقتتون بخیر،الان ماساژ هارو انجام میدین پسرتون خوب شدن؟منم دکتر بردم مرکز استان براش پودر امپرازول نوشت تا بهش دادم بلافاصله آب دهانش قطع شد ولی تا شکلات یا تنقلاتی میخوره بازم آب دهانش شروع میشه؛دکتر به من هم گفت ببرش گفتاردرمانگر ولی متاسفانه شهر ما زیاد تخصصش رو ندارن وفقط پول مهم هست براشون دوجلسه بردم ۱۵ دقیقه ای ۸۰۰ گرفت ،دیگه نبردم فایده ای هم نداشت 

سلام وقتتون بخیر،الان ماساژ هارو انجام میدین پسرتون خوب شدن؟منم دکتر بردم مرکز استان براش پودر امپرا ...

آره گلم ۲۰ فروردین‌میشه یکماه ک‌ماساژ میدم آبریزشش کلا قطع شد  شاید ده درصد مونده ‌. قبلا سرشو خم‌میکرد نقاشی بکشه شرشر آب دهنش میریخت الان دیگه نمیریزه  من آنلاین ویزیت میشه با خانم‌سپیده‌نمازی سیصد و هشتاد هم هست ویزیتش .

طب سنتی هم براش درمان داره میگن از طبع بدنه چیزایی میدن طبع درست کنه منم پسرم لکنت گرفته بود گفتم او ...

عزیزم طب سنتی کارساز نیست .این‌مشکلی حسی و عضلاتشه ماساژ باید بگیره مثل فیزیوتراپی‌میمونه

آره گلم ۲۰ فروردین‌میشه یکماه ک‌ماساژ میدم آبریزشش کلا قطع شد شاید ده درصد مونده ‌. قبلا سرشو خم‌می ...

مممنونم عزیزم بابت پاسخگویت؛لطف کن اگه برات مقدور هست شماره تماس یا هرچی که با خانم نمازی ارتباط میگیرم برام بنویس ؛بازم سپاسگزارم 🙏

مممنونم عزیزم بابت پاسخگویت؛لطف کن اگه برات مقدور هست شماره تماس یا هرچی که با خانم نمازی ارتباط میگ ...

۰۹۱۶۴۰۱۷۴۵۴ توی واتس اپ‌پیام‌بدید به منشی شون