2777
2789
عنوان

شوهرم بم گفت...

2178 بازدید | 122 پست

من مدت کوتاهیه عقد کردم 

مشکلمم خیلی جدی نیس ولی اذیتم میکنه بعضی وقتا

کلا از بچگی یکمی لوس بار اومدم هم بچه ی اول بودم هم تک دختر واسه همین زیاد کسی کار نداشت که تو خونه کار میکنم نمیکنم و اینا...همیشه ام سرم به باشگا و درس گرم بوده و کلا شاید دوسه نمونه غذای ساده مثله ماکارونی و اینا بلد باشم 

خداییش آدمه بهم ریخته و کثیفی نیسم و تمیزکاریم خوبه ولی هم علاقه به آشپزی ندارم هم زیاد وقت نمیکنم غذا درس کنم شوهرمم رو غذا خیلی سختگیره 

البته ما که هنوز عروسی نکردیم ولی دارم سعی میکنم یچیزایی یاد بگیرم و کامل وقتم آزاد نیس هم دانشجوام هم فعلا تو باشگاه کمک مربی 

امروز با شوهرم داشتم تلفنی صحبت میکردم گفتم که مامان صدا میزنه برم ناهار گف ناهار چیه گفتم فسنجون 

گف من اینقد دوس دارم توام ک بلد نیسی بپزی بعدنا آرزوش به دلم میمونه...خیلی ناراحت شدم چن بار تا حالا سر بحث غذا حرفای اینجوری بم زده...منم گفتم کاش از اول یه زنه همه چی تموم میگرفتی ک آرزو خیلی چیزا به دلت نمونه 

دید من ناراحت شدمو هیچ جوره کوتا نمیام اونم گف خوب کردم گفتم بازم میگم هیچی بلد نیسی درس کنیو فقط وقت کنی میگی اتاقمو تمیز کردم میخام تمیز نکنیو این حرفا 

خلاصه الانم قهریم...میدونم مشکلم شاید خنده دار باشه واستون ولی بار اول نیس منم خیلی وقتا جوابشو میدم اما مثلا گاهی یچیز کوچولوام که درس میکنم تشکر میکنه ولی تهش یجوری بم میفمونه اینکه کاری نداش😔 ببخشید خیلی حرف زدم یکمی ناراحت بودم دلم خاس اینارو بنویسم ممنون که میخونین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی اینم دعوا داره؟

منم بلد نیستم فسنجون بپزم. کلا غذایی هم هست که متنفرم ازش.

هربار همسرم میگه تو هم که بلد نیستی فسنجون بپزی

منم میگم بالاخره یه بهونه برات گذاشتم که به خاطرش بتونی بری خونه مامان جونت دیگه!!!

با شوخی و خنده رد کن بره

سخت نگیر بابا

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

همه همینجورین شما هفته ای یبارم ی وعده غذا یاد بگیری خیلی زود میشی اشپز فقط سعی کن تکنیکا یادت باشه چون هموناس ک کارو خراب میکنه.   شوهر منم شکموعه ب من میگه تنبل منم عین خیالم نیس😉😉

به به باز هم راهنماییهای نی نی سایتیها😂😂😂جای تو بود باهاش حرف نمیزد،بابا جون من مردا ب شکم اهمیت میدن عاشق زن کدبانوان،باید ب شکمشون برسی بقیش حله خودبخود،برو کلاس اشپزی یا از مامانت بخا یادت بده

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

از اول مگه گفتی من‌آشپزی‌بلد نیستم‌و آشپزی نمیکنم؟

اگه بهش نگفتی خوب رفتی تو زندگی کی میخاد برات غذا د ست کنه؟ به هر حال باید یاد بگیری  ففط درست کردن مهم نیست مزه غدا و قلق درست گردن‌مهمه

❤️🌷