2777
2789

جاریم ده سال پیش اونحا زایمان کرد پول داد البته یک ماه اونجا بود بچشم زردی داشت پنح میلیون شد به گفته مادرشوهرو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریم ده سال پیش اونحا زایمان کرد پول داد البته یک ماه اونجا بود بچشم زردی داشت پنح میلیون شد به گفت ...

تازه ده سال پیش بیمارستان دولتی بوده ۵ میلیون 

اختیاری بوده سزارین ؟

تازه ده سال پیش بیمارستان دولتی بوده ۵ میلیون اختیاری بوده سزارین ؟

جاریم یک ماه اونجا ب

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
تازه ده سال پیش بیمارستان دولتی بوده ۵ میلیون اختیاری بوده سزارین ؟

فشار جاریم بالا بود یک ماه بیمارستان بود سونو و..‌همش بیمارستان بودبعد زایمانم ده روز اونحا بود باز نزدیک دوماه پرستاراش راضی نبود ولی میگفت پیشرفتس نسبت به بیمارستان دیگه یه چیز اونحا داشت بیمارستانی دیگه نداشتن قیمت مادرشوهرم گفت

یکی از بهترین بیمارستانای دولتی هست تجهیزاتش از تمام بیمارستانای تهران جدید تر هست تو بعضی تخصص ها واقعا حرف اول رو میزنه تو دولتی ها قیمتاش واقعا مناسب هست 

ولی خب در نظر داشته باش که دولتی هست و شلوغ

اگه بیمه تامین اجتماعی یا سلامت باشید خیلی هزینه هاش کمتر میشه و اگه بیمه تکمیلی هم داشته باشید میتونید بعداً هزینه رو بگیرید.بیمارستان خوبیه متخصصان خوبی هم داره.من آقا هستم دخترمو یکبار اونجا بردم 

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
اگه بیمه تامین اجتماعی یا سلامت باشید خیلی هزینه هاش کمتر میشه و اگه بیمه تکمیلی هم داشته باشید میتو ...

چقدر هزینه دادید 

دولتی هست بیمارستان امام حسین تهران ؟

چقدر هزینه دادید دولتی هست بیمارستان امام حسین تهران ؟

بله دولتیه و بر خلاف نظر یه عده ای که میگن جای خوبی نیست کاملاً تخصصیه و توی هر بخشی اساتید همون رشته هستن و زیر نظر دانشگاه بهشتیه

یادم نیست چقدر هزینه دادم ولی هرچقدر هم باشه خیلی بهتر از جاهای دیگه ست

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن