2777
2789
عنوان

چی بخرم

100 بازدید | 8 پست

سلام صبح همگی به خییییر ❤️❤️❤️

بچه ها یه سوال

من برا تراپیستم چی بگیرم ؟

تا حالا پیشش ۸  نه جلسه ای تراپی  رفتم یه دکتر روان پزشک معرفی کرد که با اکراه رفتم پیشش دو قطبی دارم 

۶ تا دارو داد و من کنترل شدم

همه جا رفتم نتونستن قلق بدنم بگیرن

رااااحت شدم این یه سال آخر خیلی کم تو وضع نرمال بودم

حالا تراپیستم مرد هست  گفت اگر خوب شدی یه چیز خوب برام میگیری

بعد یه بار گفت بستنی دوست دارم

حالا به نظرتون دو تا بستنی بگیرم با هم بخوریم  همون جا  یا یه کادو بگیرم

اگر کادو  چی بگیرم ؟ خیلی خیلی برام زحمت کشید

اصلا می خوام دستاشو ببوسم زندگیم نجاااات داد

اصلا بلد نیستم چه طوری ازش تشکر کنم

یه راه حلی جلوم بزارین

چی بگم این جلسه می خوام برم باید ازش تشکر کنم حتی بلد نیستم چی بگم

باهاش راحتم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دوتا بستنی ؟

برو بستنی فروشی یه ظرف در دار از انواع طمع های لاقل شش طمع کنار هم بچینه برات مرتب و شیک با یه دست گل بهش بده

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ماگ شیک بگیر بنظرم زشته بستنی بگیری باهاش بخوری 🫥اگه تو مطب یخچال داره خب یه بستنی گرون بگیر

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

گل کارت هدیه 🌹

یه جایی از زندگی میرسه که دیگه ناراحت نمیشی، فقط سرد میشی.نه چون بی احساس شدی، نه..فقط خسته میشی از این که هی توضیح بدی چی آزارت داده، چی دلتو شکسته، چی باعث شده از درون جمع بشی.از یه جایی به بعد، آدم فقط ساکت میشه؛و این سکوت، از هر حرفی تلخ تره..🌌