2777
2789

سلام

ببخشیداا ببخشیدااا خیانت رابطه جنسی نیس که فقط.

همین که حرف عادیم با کسی بزنی خیانته.

یکی از دوستام به نظر خودش خیانت نمیکنه

ولی کی اخه نصف شب با پسر غریبه چت میکنه؟

یعنی خیلی دیدما یکی از دخترا هم شوهر داره ولی رل مجازی میزنه😂

خاک برسرشون حالم ازشون بهم میخوره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو هر وقت تونستی جلو چشم همسرت همین حرفایی ک در خفا میزنی رو بزنی اونوقت اسمش خیانت نیس

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

بیخیال قضاوت نکنیمکار اون که صددرصد اشتباهه ولی دنیا گرده با قضاوت کردنش ماهم دچار نشویم خدایی نکرده

دقیقا میگن هرکس کسی رو قضاوت کنه از دنیا نمیره تا همون اتفاق واسه خودش بیافته من به چشم دیدم اینو و اصلا نظر نمیدم درمورد کار دیگران

ولی تو این سایت اگه مرد خیانت کنه میگن مرده فلانه و طلاق 

ولی اگه زن خیانت کنه میگن حتما کم‌گذاشتی حق داشته حالا مگه چیه !!! باورم نمیشه!!

خیانت مگه زن و مرد داره کم گذاشته واسش اوکی طلاق بگیره بره خیانت در هر صورت اشتباه 

شوهر داره رل مجازی میزنه که خیانت محسوب میشهخدا اخر و عاقبت همه مارو بخیر بگذرونه

اول که به ذات ادم بستگی داره.

بعد یه عده میبینن شوهرشون نیستن سر کارن

راحت میرن تو رابطه های این مدلی 

کم کم دیگه شوهرش گوشیش میشه

بیخیال قضاوت نکنیمکار اون که صددرصد اشتباهه ولی دنیا گرده با قضاوت کردنش ماهم دچار نشویم خدایی نکرده

تو کار بد که عیانه حرف قضاوت نیارید.

منم گفتم یه عده اگاه بشن

حس میکنم یه عده حرف عادیو خیانت نمیدونن دوست اجتماعی پاک میگن

توی تعریف من هر حرف و رفتاری که در غیر حضور همسرم در مواجهه با جنس مکمل انجام میدم اگر در حضور ایشون ...

یا کاری که اگر همسرمون انجام بده و ما ناراحت شیم خودمونم نباید انجام بدیم

هیچ کس و قضاوت نکنیم. این کار متاسفانه خیلی رواج پیدا کرده. خیلی از خانم های متاهل دوسپسر دارن. مردهای متاهل هم همینطور به مجردا مجال نمیدن. خدا آخر عاقبت همه رو ختم بخیر کنه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم