dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2477 عنوان هفته بیست و شش بارداری 143 بازدید | 32 پست شمام حس میکنین وقتی راه میرین شکمتون درحال کش اومدنه وعادی نیستین؟؟ 1403/12/25 | 08:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2477 ارخ حس میکنم الان پوست شکمم پاره میشه😂 چند هفته ای؟؟ از کی این حسو داشتی؟؟ چجوری راه میری خیلی سخته😵💫😵💫😵💫
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 519 چند هفته ای؟؟ از کی این حسو داشتی؟؟ چجوری راه میری خیلی سخته😵💫😵💫😵💫 منم ۲۶خیلی وقته شاید یک ماه و نیمعین پنگوئن🤣
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2477 منم ۲۶خیلی وقته شاید یک ماه و نیمعین پنگوئن🤣 میدونی من چقد واسش دکتر رفتم فک میکردم فقط من اینجوریم و غیر عادیه کلنم گریه میکردم که نمیتونم نفسبکشم زیادم راه نمیرم میترسم بچه له شه😂😂راه میری به کمرتم فشار میاد؟؟؟بچت سفالیک یا بریچ
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 519 میدونی من چقد واسش دکتر رفتم فک میکردم فقط من اینجوریم و غیر عادیه کلنم گریه میکردم که نمیتونم نفسب ... واییی به خاطر همین نفس تنگیم دو هفته است خواب ندارمنترس اتفاقا باید از الان شروع کنی راه رفتنواره فشار هم به کمر هم به لگن😅😂من نمیدونم اینا که گفتی ینی چی
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2477 واییی به خاطر همین نفس تنگیم دو هفته است خواب ندارمنترس اتفاقا باید از الان شروع کنی راه رفتنواره فش ... ضربه بچه رو کجا حس میکنی؟ من چون استراحت بودم اصلا راه نمیرفتم بعد که خوب شدم پاشدم راه برم دیگه نمیتونستم دیگه راه برم
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 519 ضربه بچه رو کجا حس میکنی؟ من چون استراحت بودم اصلا راه نمیرفتم بعد که خوب شدم پاشدم راه برم دیگه نمی ... همه جاتو شکمم پخشه بالا پایین چپ راست منم استراحت بودم به خاطر جفتمدیگه خوب شد بعد درد لگنم شروع شد و هنوز ادامه دارهولی کم کم پیاده روی رو شروع کردم بهترمولی عین پنگوئن شدم😂
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2477 واییی به خاطر همین نفس تنگیم دو هفته است خواب ندارمنترس اتفاقا باید از الان شروع کنی راه رفتنواره فش ... من وقتی زیاد غذا بخورم تنگی نفس میگیرم باید کم کم بخورم
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2477 همه جاتو شکمم پخشه بالا پایین چپ راست منم استراحت بودم به خاطر جفتمدیگه خوب شد بعد درد لگنم شروع شد ... دقیقا کجات درد میکنه من پامیشم انگار یه سنگ بهم وصله هرچی دکتر میرفتم میگفتن طبیعیه میگفتم نه شما دروغ میگین😂
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 519 من وقتی زیاد غذا بخورم تنگی نفس میگیرم باید کم کم بخورم اره با فاصله کم و تعداد زیاد
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2477 همه جاتو شکمم پخشه بالا پایین چپ راست منم استراحت بودم به خاطر جفتمدیگه خوب شد بعد درد لگنم شروع شد ... حس میکنی میاد زیر پوستت ؟؟ موقع چرخیدن چی حسش میکنی من بعضیوقتا حس میکنم گیر میکنه یه جا😂
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 519 دقیقا کجات درد میکنه من پامیشم انگار یه سنگ بهم وصله هرچی دکتر میرفتم میگفتن طبیعیه میگفتم نه شما در ... لگنم بیشتر استخوان جلوش همونجا که مثانه هستدرد میگیره نمیتونم راه برم ولی خودش کم کم بهتر میشهاره به منم گفتن طبیعیهچون شکم اوله لگن داره جا باز میکنه
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 519 حس میکنی میاد زیر پوستت ؟؟ موقع چرخیدن چی حسش میکنی من بعضیوقتا حس میکنم گیر میکنه یه جا😂 اره دقیقامن بعضی وقتا فک میکنم داره بوکس کار میکنه انقد که میزنه فسقلی
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2477 لگنم بیشتر استخوان جلوش همونجا که مثانه هستدرد میگیره نمیتونم راه برم ولی خودش کم کم بهتر میشهاره به ... کارای خودتو خودت میکنی؟