2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۶خیلی وقته شاید یک ماه و نیمعین پنگوئن🤣

میدونی من چقد واسش دکتر رفتم فک میکردم فقط من اینجوریم و غیر عادیه کلنم گریه میکردم که نمیتونم نفس‌بکشم زیادم راه نمیرم میترسم بچه له شه😂😂راه میری به کمرتم فشار میاد؟؟؟بچت سفالیک یا بریچ 

میدونی من چقد واسش دکتر رفتم فک میکردم فقط من اینجوریم و غیر عادیه کلنم گریه میکردم که نمیتونم نفس‌ب ...

واییی به خاطر همین نفس تنگیم دو هفته است خواب ندارم

نترس اتفاقا باید از الان شروع کنی راه رفتنو

اره فشار هم به کمر هم به لگن😅😂

من نمیدونم اینا که گفتی ینی چی

واییی به خاطر همین نفس تنگیم دو هفته است خواب ندارمنترس اتفاقا باید از الان شروع کنی راه رفتنواره فش ...

ضربه بچه رو کجا حس میکنی؟ من چون استراحت بودم اصلا راه نمیرفتم بعد که خوب شدم پاشدم راه برم دیگه نمیتونستم دیگه راه برم

ضربه بچه رو کجا حس میکنی؟ من چون استراحت بودم اصلا راه نمیرفتم بعد که خوب شدم پاشدم راه برم دیگه نمی ...

همه جا

تو شکمم پخشه بالا پایین چپ راست 

منم استراحت بودم به خاطر جفتم

دیگه خوب شد بعد درد لگنم شروع شد و هنوز ادامه داره

ولی کم کم پیاده روی رو شروع کردم بهترم

ولی عین پنگوئن شدم😂

واییی به خاطر همین نفس تنگیم دو هفته است خواب ندارمنترس اتفاقا باید از الان شروع کنی راه رفتنواره فش ...

من وقتی زیاد غذا بخورم تنگی نفس میگیرم باید کم کم بخورم

همه جاتو شکمم پخشه بالا پایین چپ راست منم استراحت بودم به خاطر جفتمدیگه خوب شد بعد درد لگنم شروع شد ...

دقیقا کجات درد میکنه من پامیشم انگار یه سنگ بهم وصله هرچی دکتر میرفتم میگفتن طبیعیه میگفتم نه شما دروغ میگین😂

همه جاتو شکمم پخشه بالا پایین چپ راست منم استراحت بودم به خاطر جفتمدیگه خوب شد بعد درد لگنم شروع شد ...

حس میکنی میاد زیر پوستت ؟؟ موقع چرخیدن چی حسش میکنی من بعضی‌وقتا حس میکنم گیر میکنه یه جا😂

دقیقا کجات درد میکنه من پامیشم انگار یه سنگ بهم وصله هرچی دکتر میرفتم میگفتن طبیعیه میگفتم نه شما در ...

لگنم بیشتر استخوان جلوش همونجا که مثانه هست

درد میگیره نمیتونم راه برم ولی خودش کم کم بهتر میشه

اره به منم گفتن طبیعیه

چون شکم اوله لگن داره جا باز میکنه