2777
2789
عنوان

مادر نفهمه

122 بازدید | 4 پست

عذاب واقعی رو دارم می کشم مادرم خیلی نفهمه خیلی بده بخدا خسته شدم از دسش پدرم فوق العاده آدم بی سوادیه بچه ها قطعا کسانی که مثل من هستن درک میکنن ما هر لحظه داریم از دستشون عذاب می کشیم و خیلی به من ضرر وارد کردن هر چی بگم کمه فقط میخوام دور باشم ازشون تنها راهم ازدواجه دوس دارم از شهرمون برم کلا با یکی از یه شهر دیگه ازدواج کنم تنها راه حلش همینه سالی یه بار هم بیام 

بدترین راه ازدواج هستش . فکرکردی گیریه آدم با فرهنگ و باکمالات میافتی که تمام شرایط خانوادت و خودت رو درنظر میگیره نخییییرم . از چاله میافتی تو چاااااااه جهنم .

حداقل تو خانواده یه راه دررو داری بعداز ازدواج اگه زندگیت جهنم بشه راه دررو نداری 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر با اینهمه بهش تعصبات شدید مذهبیم اضافه کنی 

قشنگ یه آدم متعصب بی مغز دیکتاتور میزنه بیرون 

متاسفم با یه آدم بی تعصب سالم ازدواج کن

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

پدر مادر و ریشه اصالتتو باید همونجور که هستن بپذیری و قبول کنی و دوستشون داشته باشی 

قرار نیست همه فرهنگ ها و ارزش ها و رفتار و اخلاق ها یکی باشه

هر کسی یه جوریه 

اینجوری به اینا و خودت و زندگی نگاه کنی و مقایسه بکنی خودتو خانوادتو اذیت میکنی