2777
2789
عنوان

چرا فقط من

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 85 پست
درصدات تقریبی چنده؟؟؟ فیزیک چند میزنی یا ریاضی چند میزنیی؟ میخوای بری سمپاد؟ معدلت چنددد شد؟

گفتم آزمون نمیدم 

کتاب تست می‌گیریم فقط 

معدلم 19.71 شد این ترم

کاربر آقا
گفتم آزمون نمیدم کتاب تست می‌گیریم فقط معدلم 19.71 شد این ترم

ایول منبعت چیه؟ خب ازمونشو وقتی میدی مثلا از ۲۰ تا تست ریاضی چند تا درست میزنی چند تا غلط یا چند تا نمیزنی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ایول منبعت چیه؟ خب ازمونشو وقتی میدی مثلا از ۲۰ تا تست ریاضی چند تا درست میزنی چند تا غلط یا چند تا ...

ببین کتاب تسته با جواب تشریحی هم داره 

اونا رو میزنم هرچقدر بتونم ، بعدش هم میرم اونایی که نتونستم و از جواب میبینم تمرین می‌کنم یاد میگیرم.

البته دیر شروع کردم 

کاربر آقا
ببین کتاب تسته با جواب تشریحی هم داره اونا رو میزنم هرچقدر بتونم ، بعدش هم میرم اونایی که نتونستم و ...

اخر منبعت چیه.. تحلیل نکنی اصلا یاد نمیگیری حتی بازده اش از مطالعه هم بیشتره 

کلاس تست زنی میری؟

میخوای درارتباط باشیم باهم رقابتی درس بخونیم؟؟

اخر منبعت چیه.. تحلیل نکنی اصلا یاد نمیگیری حتی بازده اش از مطالعه هم بیشتره کلاس تست زنی میری؟میخوا ...

ببین یک پیج بهت میگم 

ریاضی که خیلی خوب درس میده ، زیاد هم تست حل می‌کنه 

توی گوگل بزن استاد پور افتخار 

برو قسمت لیست پخش اونجا هم درس هایی که درس داده هست هم یاد میده هم تست حل می‌کنه 

کاربر آقا
ببین کتاب تسته با جواب تشریحی هم داره اونا رو میزنم هرچقدر بتونم ، بعدش هم میرم اونایی که نتونستم و ...

فقط بگم من همیشه سوال دارم قراره ببخشیدا سرویس بشی اگه مشکلی نداری با این موضوع آیدی هرجارو خواستی بده 

ببین یک پیج بهت میگم ریاضی که خیلی خوب درس میده ، زیاد هم تست حل می‌کنه توی گوگل بزن استاد پور افتخا ...

من با خانم راسخ کار میکنم خیلی خوب درس میده تو دوره اش هم ثبت نام کردم. میرم انجامش میدم حتما مرسی 

من چون میخوام برم سمپاد باید هوش هم کار کنم اگه نمیری که هیچ

من راستش دیر افتادم توی این فازا تلاشمو می‌کنم ولی کلاس تست و از تابستون میرم 

الان نمره هام هر ترم پیشرفت داشته خدارشکر 

اگر هم نتونم برم سمپاد اینجور جا ها معلم خیلی خوب ریاضی و علوم سراغ دارم درحد تیزهوشان میتونن تدریس کنن

میرم پیشت اونا 

کاربر آقا