2821
2789
عنوان

چرا فقط من

355 بازدید | 85 پست

(اینایی که میگم بر اساس زندگی اطرافیانم میگم یعنی حتی خودمو با بلاگرا یا پولدارا مقایسه نمیکنم.) چرا فقط من سیاهم یا هیکلم خوب نیست یا پاهام پرانتزی و زانوهام سیاه و بزرگه . جوش دارم. همه باهام مشکل دارن. صدام خوب نیست.پول نداریم.یدونه کفش گرازه دارم همه ده تا دارن. موهام ریزش داره. استخوانم صدا میده. دماغم کجه منظورم گوز نیست .ناخونام کوتاهه. هیچ پسری بهم نگاه نمیکنه. آرایش بهم نمیاد.چرا حتی روتین پوستی ندارم. چرا خانوادم درکم نمیکنن؟  حتی پول تو جیبی ندارم من لباسم ندارم همش هم قرض داریم و پدر و مادرم به خواهر بزرگترم و برادر کوچیک ترم همه کار میکنن برعکس من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی نت و گوشی ندارم الانم گوشی پدرمه:)))

درس بخون ب نظر کم سنی .دبیرستانی 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

درس بخون ب نظر کم سنی .دبیرستانی

میخوام بخونم ولی انقدر سر و صدا هست خونمون و رفت و آمده به مامانم میگم میگه برو اتاق خواب .متاسفانه اتاق خواب علاوه بر عمومی بودنش فرقی با بیرون نداره.من اصلا مشکلی با کمک ندارم ولی مامانم وقتی میگه بهم کمک کن که داغ درس خوندنم و حال درس خوندن دارم ولی وقتایی که بیکارم کاری نمیگه بهم اصلا حس درس خوندن نیست ماشالله هرروز باید خونه جمع کنیم چون مامانم وسواسه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز