2777
2789

متوسطیم دستمون به دهنمون میرسه ولی با زحمت بدست میاریم شوهرم ۹ صبح می‌ره ۱  ۲ شب میاد حامی مالی نداریم نداشتیم ۱۰ سال عذاب الهی کشیدیم یه خونه ۵۰ متری بخریم یه ماشین مدل ۹۰ بخریم سرهمون الان راحت کارت میکشیم البته همچین راحتم نیست با حساب کتابه 

اونم زن و شوهری توافق کردیم فقط به خودمون خرج کنیم اونایی که تو روزای سخت بهمون پشت کردن الآنم نیازشون نداریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر من اینا خیلی مولدارن خونه و باغ و ویلا و...اولا عروسش مورد انتخابش نبوده و هرلحظه در عذابنا ...

من خونه نداشتن داغونم کرده هر سال گرون تر میشه ما باید مراعات کنیم ک لااقل بتونیم رو پول پبش بزاریم میدونید چی میگم خرید بدون دغدغه شده برام آرزو 

پولدرای فامیل ما هیچ مشکلی ندارن اگر هم داشته باشن انقدر دل خو شی تو زندگی دارن که مشکل به چشمشون نی ...

اینا از دید تو لذت داره کسی ک داره عادت میشه و دیگه لذت نمیبره 

اینجا فقط حجم آرزو ها و هدف ها تغییر میکنه 

مثلا یکی بره سواحل هاوایی لذت میبره یکی دیگه با بچه اش بره ی شب رستوران همون حجم لذت رو احساس میکنه 

خودم پولدار نیستم . اما مشکلات اونایی میگم که پولدارن و میشناسم

مشکل مادر زادی بچشون که یک بیماری بسیار نادر و عذاب آور بچه رو بردن آمریکا اما هیچ جوره درمان نمیشه تاالان صدبار تشنج و کما و... داشته پدر مادرش هر روز میمیرن زنده میشن 

دومی اعتیاد هر ۲ تا بچش هرکاری میکنه بچهاش ترک نمیکنن بهترین پزشکا و کلینیک ها و... و کلا هر روز ارزوی مرگ دارن 

سومی خودش یه بیماری مغزی داره که عملم شد چندبارم رفته کما و مرگم رفته بزور برگردوندنش اما هیچ مبلغ پول و هیچ جراحیم نمیتونه خوبش کنه یهو میبینی وایساده داره کار میکنه بی هوش میشه 

چهارمی یه پسر پوووولدار از یه خانواده فوق پولدار ولی باباش مشکل داره از بچگی بی نهایت این بچه رو عذاب داده الان این پسر میمیره ک محبت خانواده ببینه

اینا سخت ترین هاش بود که دیدم  

دروغی ندارم بگم تاپیک زدنش ممنوعه وگرنه میگفتم

بگو در موردش لطفا، جالب‌تر از مشکل پولداراست

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من خونه نداشتن داغونم کرده هر سال گرون تر میشه ما باید مراعات کنیم ک لااقل بتونیم رو پول پبش بزاریم ...

بابا دنیا همینه

اونی هم خونه میخره تو فکر بزرکترش کنه

هیشکی راضی و قانع نیست همه بهترشو میخوان

سعی کن لذت ببری 

سخت نگیر ب خودت 

متوسطیم دستمون به دهنمون میرسه ولی با زحمت بدست میاریم شوهرم ۹ صبح می‌ره ۱ ۲ شب میاد حامی مالی ندار ...

مشکل مام جور نشدن پول همون پنجاه متر روزی که صاحب خونه شم هیچی از خدا نمی‌خوام استرس مستأجری منو کشت