2777
2789

پول خرج کردن دل خوش میخواد

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولدرای فامیل ما هیچ مشکلی ندارن اگر هم داشته باشن انقدر دل خو شی تو زندگی دارن که مشکل به چشمشون نیاد همیشه مسافرت ،خونه های بزرگ و خوب ،حیاط خونه پر از ماشین ، کلی طلا که با هر لباسی راحت ست می کنن دیگه چه مشکلی می تونن داشته باشن ، اگه مریضی هم بوده براشون انقدر سخت نبوده ، بی پولی که بد بختی می اره 

مشکلم مادرمه 

بین ما و برادرم خیلی فرق گذاشت و رو مغزمه 

اگه این نبود مشکلی نداشتم دیگه، می‌ساختم با بقیه چیزا

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

بیمار باشی میشه کارت کشید؟

خانواده درست و حسابی نداشته باشی ولی پولدار باشی میشه کارت کشید؟

پولدار باشی اعتیادداشته باشی میشه کارت کشید؟

همه چیز که پول نیست 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

دلم میخواد مغازه میرم بدون فکر کردن به پولش خرج کنم 😗😗لااقل سوپر مارکت یه خرید خونه نزدیک ۱۰ تومن

کاش جامون عوض میشد من غصه خرید ندارم ولی آرامش ندارم ،زندگیم جهنمه

بلاخره هرکس هزاران مشکل داره 

قبول دارم بی پولی واقعا زجراوره 

یکی مشکلش پول سفر دوروزس یکی سفر امریکا‌

مرگ‌و میر و بیماریم که برای همس 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

مادرشوهر من اینا خیلی مولدارن خونه و باغ و ویلا و...

اولا عروسش مورد انتخابش نبوده و هرلحظه در عذاب

ناراحتی اعصاب داره هیچ لذتی نمیبره

پسرش ک همسرمنه انگار ن انگار مادری داره خیلی از این بابت مادرش اذیت و ناراحت

کلا زندگی مسخره ایی داره ولی اعتماد بنفسش همه رو کشته🤣

فکرمیکنه همچی پوله

حالا خودمن ی زیرزمین ۴۰متری میشینم

شاید پول نداشته باشم گاهی مرغ و گوشت بخریم چون قسط و چک داریم

ولی خب انگیزه واسه زندگی کردن و تلاش کردن داریم

همچی پول نیست

واسه خوشبختی پول لازم هست

ولی ضرروی نیست

بدون پولم میشه خوشبخت بود همیشه نیمه خالی لیوان نبینید لطفا