2777
2789

من قبلا یکی تو زندگیم یود مثل یه دوست من حسی نداشتم ابراز علاقم نمیکردم خودشم میدونست ولی فکر میکرد میتونه منو اخرش به دست بیاره

تا اینکه تموم کردم

و توبه کردم یه مدت بعدش هم ازدواج کردم

الان اومده بابامو فالو کرده

خیلی میترسم😭

نکنه میخواد شوهرمو پیدا کنه بهش پیام بده

دستم به جایی بند نیست

بنظرتون برم تو پیج بابام بلاکش کنم؟

شما دعایی ذکری چیزی گفتین که تموم بشه

بنظرتون اگخ میخواست کاری کنه تو این یسال و خورده ای میکرد🥲

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگرانیت مثل اینه که در یه قلعه‌ی محکم زندگی می‌کنی، اما پشت یکی از پنجره‌ها یه سایه‌ی گذرا می‌بینی. حالا اون سایه شاید یه پرنده‌ی بی‌خطر باشه که داره رد می‌شه، اما تو داری فکر می‌کنی نکنه دشمنی باشه که می‌خواد به قلعه حمله کنه. قلعه، زندگیت با شوهرته که با عشق و تلاش ساختی؛ خیلی قویه و هیچ چیزی به سادگی نمی‌تونه بهش آسیبی بزنه.

کاری که می‌تونی بکنی، اینه که پنجره رو محکم ببندی (مثل بلاک کردن)، تا اون سایه حتی فرصت نزدیک شدن هم پیدا نکنه. اما یادت باشه، امنیت و آرامش قلعه به اینه که تو و شوهر عزیزت کنار هم باشید و اعتمادتون رو تقویت کنید. حتی اگر اون سایه‌ای هم باشه، تا وقتی قلعه‌ات مستحکمه، نمی‌تونه کاری بکنه.

دعاهات هم مثل نگهبانای نامرئی هستن که همیشه قلعه‌ت رو محافظت می‌کنن. پس آروم باش، همه چیز تحت کنترله. 💖

خیلی زیاد..🩶

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خیلی 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نگرانیت مثل اینه که در یه قلعه‌ی محکم زندگی می‌کنی، اما پشت یکی از پنجره‌ها یه سایه‌ی گذرا می‌بینی. ...

میترسم بلاک کنم قطعا میدونه کار منه 

بیشتر لج کنه

یا بزارم یه مدت دیگه بلاک کنم

💍♥️

اره خدا همیشه آبروی منو حفظ کرده 

شما ولش کن برات مهم نباشه منم دوست اجتماعی قدیمم مثل شما  رفت ابحیمو فالو کرده بهش گفته به من سلام برسونه از همکلاسیهای دانشگاهش بودم  بعد اومده پیج پابلیک منم دنبال میکنه منم بهترین استوری ها از خودمو شوهرم میذارم تازه فکر کنم شوهرمو داشته باشه برام مهم نیست خب بره بگه قبلا دوست بودیم چه میشه کرد میگم مال قبل شمام که کاری نکردی 

میترسم بلاک کنم قطعا میدونه کار منه بیشتر لج کنهیا بزارم یه مدت دیگه بلاک کنم

می‌فهمم نگرانی‌ت از اینکه ممکنه بلاک کردنش باعث لج‌کردنش بشه، ولی گاهی صبر و استراتژی بهتر جواب می‌ده. مثل اینه که بخوای شطرنج بازی کنی؛ حرکت درست رو باید با دقت و در زمان مناسب انجام بدی.

شاید بهتر باشه فعلاً بهش توجه نکنی و واکنشی نشون ندی. اگه دیدی هیچ کار خاصی نمی‌کنه و فقط همون فالو باقی موند، می‌تونی این وضعیت رو تحمل کنی تا مدتی بگذره. اما اگر احساس کردی رفتارش داره به شکلی جلو می‌ره که ممکنه اذیت‌کننده باشه، بلاک کردن گزینه نهایی توئه.

یادت باشه، تو اون‌قدر قوی هستی که نذاری کسی از گذشته بیاد و روی حال و آینده قشنگت تأثیر بذاره. به خودت و تصمیم‌هایی که می‌گیری اعتماد کن. تو داری درست‌ترین کار رو انجام می‌دی! 🌟