2777
2789

خوب هم پختههه نمیشه داخلش مجبور میشم دو سه بار بزارم بازم همونجوره باید چیکار کنم خوب پخته بشه ؟؟؟

طبق برنامه خوده دستگاه انجام میدم بازم همینجوره فیلم تو اینستا هم میبینم چطوری و با چ دما و زمانی درست کنم بازم همونجوره مزه خامی میده موندم چیکار کنم دیگه خوشمزه و پخته درست بشه 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

یکم روغن روش میزنی؟من مثلا برا ماهی خودش میگه ۱۵ مین ولی من باز یه ۱۰ مین بیشتر میزارم خیلی خوب میشه

آره عزیزم روغن میزنم 

من دیروز ماهی درست کردم خوده دستگاه ماهی رو توی دمای ۱۸۰ و زمان ۲۳ دقیقه گذاشت اما من زدم روی نیم ساعت مزه تن ماهی میداد خوشمزه نشد امشب هم سیب زمینی درست کردم دو سه بار گذاشتم خامم بود بازم🤕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد عجیب مال من ماهی رو ۲۵ دقیقه دیگه میسوزونه

وای ن من می‌زارم اصلا پخته نمیشه درست دو المنت هم تازه اینقدر تعریف میکردن دو النمت بهتر پخته تر می‌کنه اما برعکس در اومددد

ماهی من دوس نداشتم ولی فیله و بال و پیتزا و سیب زمینی و نون خوب شده بودن ببین چند هبته اول کلا باید امتحان کنی تا یاد بگیری زمان میبره منم اولش خشک میشد غذام

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

آره عزیزم روغن میزنم من دیروز ماهی درست کردم خوده دستگاه ماهی رو توی دمای ۱۸۰ و زمان ۲۳ دقیقه گذاشت ...

سیب زمینی رو بزار تو اب جوش دو دقیقه بجوشه ابکش کن تو دمای 175 با یه ذره روغن بیشتر نه آغشته بشه عالی میشه دیگه ما بیرون رو نمیخوری

من که اصلا از این سرخ کن ها خوشم نیومد. سرخ کردنی در کار نیست این دستگاه اسمش هواپزه. فقط با گرما ماده غذایی رو خشک میکنه. 

ترجیح میدم با روغن و تو ماهی تابه سرخ کنم. چه اشکالی داره کمتر سرخ کردنی بخوریم ولی با کیفیت

سیب زمینی رو بزار تو اب جوش دو دقیقه بجوشه ابکش کن تو دمای 175 با یه ذره روغن بیشتر نه آغشته بشه عال ...

مرسی عزیزم این سری حتما اینجوری درست میکنم❤️