2777
2789
عنوان

چجوری با نی نی سایت

267 بازدید | 30 پست

چجوری با نی نی سایت آشنا شدین؟

خودم تو اولین بارداریم سال۹۷دنبال عکس نی نی بودم وقتی داشتم سرچ میکردم نی نی دیدم نی نی سایت هم بالا اومد زدم روش و اینگونه شد که با نی نی سایت آشنا شدم و الان  ۶ساله عضوم

شما چی؟

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

سال ۹۸ دنبال دکتر واسه بینی بودم و از قضا افتادم تو دام اینجا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال ۹۹ دلم شکسته بود شوهرم به قیافم گیر داده بود تو جمع مسخرم کرده بود سرچ کردم چرا خوشگل نیافریده شدیم نی نی سایت اومد بالا و تاپیکهای درد و دل

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

هرچی سرچ می‌کردم نی‌نی سایت میومد. اومدم نگاهش کردم. چند بار خاموش تاپیکا رو خوندم. وسط قرنطینه بیکار بودم عضو شدم وقت بگذرونم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

سال ۹۹ دلم شکسته بود شوهرم به قیافم گیر داده بود تو جمع مسخرم کرده بود سرچ کردم چرا خوشگل نیافریده ش ...

خخخخخ چه جالب

هرچی سرچ می‌کردم نی‌نی سایت میومد. اومدم نگاهش کردم. چند بار خاموش تاپیکا رو خوندم. وسط قرنطینه بیکا ...

هر کی یه مدلی آشنا شده  

هر کوفتی سرچ کنی میبینی یکی قبل تو سرچ کرده و اولین سایتی که میاد بالا این سایت کوفتیه

دلت پره هاااا

من چند سال پیش هرچی سرچ میکردم توی پیشنهادات یه نی نی سایت هم داشت ، زدم روش دیدم عه چه جای جالبی ولی عضو نمی‌شدم خواننده خاموش بودم ، دیگه امسال تصمیم گرفتم عضو بشم و گیر افتادم اینجا 😁

🪐🪐🪐

زدم فک کنم عکس چیزی بود نوشت نی نی سایت دیگه اومد اینجا

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^