2777
2789
عنوان

چجوری با نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 30 پست
من چند سال پیش هرچی سرچ میکردم توی پیشنهادات یه نی نی سایت هم داشت ، زدم روش دیدم عه چه جای جالبی ول ...

خخخ

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

سال ۹۸ داشتم سرچ میکردم که نی نی سایت هم اومد بالا 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم برای تغییر اسمم سرچ میکردم که با نظرات غیرتخصصی کاربرهای اینجا برخورد کردم  اولین بار با نی نی سایت این طوری آشنا شدم بعد گاهی میومدم تاپیک های ماورایی رو میخوندم و تاپیک های چند نفر دیگه و به خاطر یکی از کاربرهای اینجا که تاپیک هاش رو دنبال میکردم عضو شدم چون خیلی عصبی بودم از دستش و بعد دیدم نمیتونم دیلیت اکانت بزنم موندم اینجا دیگه

خخخخخ چه جالب

اره بعد کم کم اشنا شدم باهاش اولین بار دیدم یک کاربر درد و دل کرده بود دیدم چه جای باحالیه خیلی ها هم باهاش همدردی کرده بودن یا راهکار داده بودن خیلی خوشم اومد فضاش کلا به ماهیت نی نی سایت فکر میکنی چیز خیلی خوبیه بطور ناشناس بهم کمک می کنیم حرف میزنیم با هم بهم دلداری میدیم خیلی ها هستن اتفاق تلخی تو زندگیشون میفته جایی برای صحبت ندارن کسی رو ندارن ولی برای ما نی نی سایت هست  نوشتن تو نی نی سایت راجع به چیزهایی که اذیتمون میکنه تحلیل اونها و راهکار گرفتن از بقیه باعث میشه مشکلات و اتفاقات رو بهتر تحلیل کنیم بار روانی کمتری برامون داشته باشه همین نوشتن اروممون میکنه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

از خیلی سال پیش گاهی اوقات که چیزی سرچ میکردم نی نی سایت میومد اما بلد نبودم چطوری باید عضو بشم تا اینکه بلاخره ی روزی دیدم ثبتنام کردم ولی بازم نمیتونستم پیام بدم تا اینکه بعد از چند ماه بصورت امتحانی چیزی نوشتم دیدم ثبت شد 😊

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

اره بعد کم کم اشنا شدم باهاش اولین بار دیدم یک کاربر درد و دل کرده بود دیدم چه جای باحالیه خیلی ها ه ...

ب نظرم قبلا خیلی بهتر بود الان همه تاپیکا آخرش ب دعوا ختم میشه

داشتم برای تغییر اسمم سرچ میکردم که با نظرات غیرتخصصی کاربرهای اینجا برخورد کردم اولین بار با نی نی ...

اره دیلت نداره اومدی دیگه تاااااامام

تو ی کانال تلگرام نوشته بود ی سایتی هست از شیر مرغ یا جون ادمیزاد و سوالای عجیب غریب و حتی بارداری اقایون توشه و اینجوری اشنا شدم😂😂😂😂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

تو ی کانال تلگرام نوشته بود ی سایتی هست از شیر مرغ یا جون ادمیزاد و سوالای عجیب غریب و حتی بارداری ا ...

😂😂😂😂😂