2789
عنوان

سهمیه 🥹😑

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این ک خوبه، فک کن تو یه ازمون که با سطح علمیت باید سنجیده بشی و قراره بعدها با جون آدما سرو کله بزنی ...

عزیزم من یکبار این رو بگم 

خودم توی انتخاب رشته فعالیت میکنم 

اصلا همچین چیزی نیست که سهمیه رتبه شما رو جابجا کنه 

واسه رشته های خوب اول باید ترازت برسه وگرنه حتی اگه ظرفیت خالی هم بمونه کسی سهمیه داره ولی ترازش نمیخوره نمیتونه اونجا درس بخونه حتی اگه کرسی خالی بمونه خواهشاً شبیه آدمهای بی خبر از همه جا حرف نزنید 

رتبه صد هزار هیچوقت نمیتونه تو کارای درمان رتبه بیاره چه برسه پزشکی 

عزیزم من یکبار این رو بگم خودم توی انتخاب رشته فعالیت میکنم اصلا همچین چیزی نیست که سهمیه رتبه شما ر ...

دیگه اینو داریم به چشم میبینیم تو فامیل و همه جا تنبل کلاس میره دانشگاه خوب بعدم سر کار خوب دروغ نیست که شما میخوای انکار کنی دیگه خود دانی مثلا دبیرستانه جز ضعیفاست بعد یهو کنکور میده میبینی رفت یه رشته خوب ترازش رسیده؟؟؟

دیگه اینو داریم به چشم میبینیم تو فامیل و همه جا تنبل کلاس میره دانشگاه خوب بعدم سر کار خوب دروغ نیس ...

من به عنوان کسی که تجربه داره تو این زمینه بهتون گفتم وگرنه هیچ سودی برام نداشت و خودم جزوشون نیستم که بخوام طرفداری کنم واقعیت رو گفتم 

از کیس هام مثال نمی‌زنم دوست خودم با سهمیه جانبازان 70 درصد نتونست چیز خوبی قبول شه و داره دانشگاه غیر انتفاعی یه چیز چرت میخونه

عزیزم من یکبار این رو بگم خودم توی انتخاب رشته فعالیت میکنم اصلا همچین چیزی نیست که سهمیه رتبه شما ر ...

عزیزم چندش تر از کسایی که سهمیه دارن اونایی هستن که از سهمیه داشتن دفاع میکنن.باشه حرف شما درسته ولی اگه سهمیه ای وجود نداشت آدمای عادی با رتبه های بالاتر میتونستن رشته دلخواهشونو قبول بشن غیر اینه؟ پس همین یعنی بی عدالتی یعنی همون حق الناسی که خدا مارو ازش ترسونده، یعنی یکسان نبودن شرایط، حالا چه روی رتبه اثر بذاره چه نه، در ضمن همکلاسی پارسال خودم با صد هزار کشوری داره پزشکی زاهدان میخونه

ما.. دوباره سبز میشویم🌱

دیگه اینو داریم به چشم میبینیم تو فامیل و همه جا تنبل کلاس میره دانشگاه خوب بعدم سر کار خوب دروغ نیس ...

اینجوری نیست 

شما حتما باید ترازت هفتاد درصد نفر آخر اون کلاس بشه تا بتونی از سهمیه استفاده کنی و اونجا درس بخونی 

عزیزم چندش تر از کسایی که سهمیه دارن اونایی هستن که از سهمیه داشتن دفاع میکنن.باشه حرف شما درسته ولی ...

خواهش میکنم چیز عجیب نگین 

هر سال کانون یکسری دفترچه منتشر می‌کنه 

تو دفترچه کانون آخرین قبولی هر رشته رو نوشته میتونین دانلود کنین و ببینید آخرین قبولی زاهدان با سهمیه رتبه چند بوده من تا جاییکه می‌دونم ته رتبه کشوری 15 هزار بوده تازه اونم زاهدان 

عزیزم چندش تر از کسایی که سهمیه دارن اونایی هستن که از سهمیه داشتن دفاع میکنن.باشه حرف شما درسته ولی ...

گفتم من جزوشون نیستم که دفاع کنم من خودم زحمت کشیدم و دانشگاه مورد علاقه رو قبول شدم 

ولی برای اطلاع شما گفتم که اگه یه جا یه آدم مطلع مثل من دستتون خورد مسخرتون نکنن

گفتم من جزوشون نیستم که دفاع کنم من خودم زحمت کشیدم و دانشگاه مورد علاقه رو قبول شدم ولی برای اطلاع ...

باشه عزیزم ولی من به چیزایی که با چشم دیدم بیشتر اعتماد دارم تا حرف ادم های مطلع، انشالله اون افراد و حامیانشون هم بابت حق هایی که خوردن روزی جواب پس میدن❤️

ما.. دوباره سبز میشویم🌱