2777
2789

خوندم ان شاءالله خوب بشن

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته پیش دلش درد گرفگفتن روده اش پیج خوردهدو بار عملش کردنالان دوباره درد شدید داشتبیمارستانه15سالشه ...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

به نام خداوند بخشنده و مهربان (۱)

الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾

ستايش مخصوص خداوندي است كه پروردگار جهانيان است. (۲)

الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾

خداوندي كه بخشنده و بخشايشگر است (و رحمت عام و خاصش همه را رسيده). (۳)

مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾

خدائي كه مالك روز جزاست. (۴)

إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾

تنها تو را مي‏پرستيم و تنها از تو ياري ميجوئيم. (۵)

اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾

ما را به راه راست هدايت فرما. (۶)

صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

هفته پیش دلش درد گرفگفتن روده اش پیج خوردهدو بار عملش کردنالان دوباره درد شدید داشتبیمارستانه15سالشه ...

ببین چشاتو ببند اصلا به چیزای بد فکر نکن اصلا نگرانی همه رو بریز دور چندتا نفس عمیق بکش بعد چشاتو ببند با تمام وجودت بگو خدایا از اینکه حال خواهرم خوب شده سپاسگزارم سپاسگزارم سپاس گذارم این که میگم رو با اعماق وجودم حس کن و بگو نه اینکه فقط با زبان بگی و کلا طی امروز اصلا منفی فکر نکن تا منفی اومد سراغت چیزهای مثبت جایگزین کن مثلا بگو خدایا شکرت خواهرم پا داره راه می‌ره نمیدونم می‌تونه حرف بزنه از این حس های مثبت  از این رو به اون رو میشی امتحان کردم که مبگم

عمو منم عمل کرد نگران نباش خوب میشه 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید