2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی حالم بده

151 بازدید | 13 پست

شرایط زندگی خودم و شوهرم افتضاااااااحه

مجبور شدم بیام قهر

الان ک اومدم مامانم ی وقتا باهام خوبه و ...

ی وقتا میره رو اعصابم

میدونه بچم بدنش ضعیفه ها ولی درا باز میزاره

بچه منم سرررریع سرما میخوره

الان امروز از صبح ساعت ۹ تا ۱۲ رفته بود جزخوانی

بعد ک اومد بی دلیل طلبکار بود ازم و لپاش پررر

عصرم ساعت ۳ ربع کم میره تا بعد افطار دعا

دوباره ساعت ۸ تا ۱۰ شب میره جزء خوانی

دوباره ۱۲ شاید تا سحر بره ابوحمزه

اصن نمیگه این سگم تنهاست توخونه

پدرش درمیاد از تنهایی😔😔😔

خیلی دلمگرفته

خیلی تنهام و بدبخت

شوهرم انقد مامان باباش و همه پشتشن

منم اینجوری

اجیمم ک خونشونه

بابامم ک مریضه

منم نميتونم دنبالش برم چون فامیلا شوهرم اونجان وقتی میبینمشون حالم بد میشه

جاییم ندارم برم

ای بابا چقدر تنهایی😔منم تنهام با وجود 3تا بچه شوهر 

هیچکس نمیفهمه تو دلم چ دردیه💔💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میخواستم برات نظر بذارم همه تاپیکتو قفل کردی مجبور شدم بیای اینجا به اون کاربر که گفت اغراق آمییز لطفا توجه نکن چون تو شرایط تو نیست منم بودم تو شرایط شما البته خدا رو شکر بدون بچه و وکیل گرفتم تو دو سه هفته بعد لیست دادم طبق اون رعتم گرفتم و میدونم نمیشه بدون حکم رفت وساید رو بگیری منم تو اون مدت خیلی استرس جهازم رو داشتم تو هم میتونی اگر اسیبی دیدن شکایت کنی ولی اینو بدون هیچی مهمتر از سلامت روان خودت نیست پس زیاد بهش فکر نکن بسپارشون به خدا و امیدوارم هر چی صلاحته پیش بیاد بدون که همه ی این روزای سختت هم میگذره

عزیزم میخواستم برات نظر بذارم همه تاپیکتو قفل کردی مجبور شدم بیای اینجا به اون کاربر که گفت اغراق آم ...

سلام عزیزدلم

خیلی دلمو شکست خیلییییی

ولی میگذره

ممنون که کمکم کردی من خیلی میترسم چون اینی که جهیزیما نوشته خیلی کلی نوشته

مثلا نوشته یک دستگاه ابمیوه گیری

مارک و اینا رو ننوشته

سر همینه ک نگرانم 

عزیزم میخواستم برات نظر بذارم همه تاپیکتو قفل کردی مجبور شدم بیای اینجا به اون کاربر که گفت اغراق آم ...

از من که الان چندماهه دادخواست زدم

تازه سه ماهه دیگه دادگاه صلح داریم

تازه بعدش دادگاه اصلبشه

خب اینا تو همین ۹ ماهه ی جوری گندزدن وسایلم ک حدنداره

سلام عزیزدلمخیلی دلمو شکست خیلیییییولی میگذرهممنون که کمکم کردی من خیلی میترسم چون اینی که جهیزیما ن ...

مگه خودتون ننوشتید ؟ چون من لیست رو خودمون نوشتیم دادیم طبق اون منم یادمه جارو برقی رو یادمون رفته بود بنویسیم میخواستیم برداریم نذاشت خالم گذاشت تیکه ای لا ب لای لباس ها بردیم تو هم نگران این چیزا نباش اونایی که ننوشتی را  قاطیشون ببر جونت سلامت باشه این روراهم میگذره دیگه نمیند ابمویگه گیری رو عوً کننند که سخت نگیر اگرم چیزی نبود بنویس بهشون بگو یاید بده

مگه خودتون ننوشتید ؟ چون من لیست رو خودمون نوشتیم دادیم طبق اون منم یادمه جارو برقی رو یادمون رفته ب ...

نه یه نفر ک لوازم خونگی میفروخت رو گفتیم بیاد بنویسه ولی بی انصاف اصلا درست ننوشته

نه یه نفر ک لوازم خونگی میفروخت رو گفتیم بیاد بنویسه ولی بی انصاف اصلا درست ننوشته

باید خودتون مینوشتید اون بنده ی خدا از کجا بدونه شما چی دارید چی ندارید عزیزم نگران نباش