2777
2789
عنوان

نمی‌دونم قسمت همیم یا نه

63 بازدید | 13 پست

بچه ها من با دوستام راجب اینا صحبت نمیکنم برای همین الان خیلی احساس تنهایی میکنم 

نیاز به کمک دارم ‌‌... من و یه نفر سه ماه با هم بودیم بعد اون گفت من قصدم ازذواجه و به خانوادت معرفیم کن 

منم کردم ولی خانوادم به شدت مخالفت کردن و گفتن چون ۶ ماه ازم کوچیک تره و کلا از لحاظ خانوادگی بهم نمیخوریم نه 

و اونم یکم اصرار کرد و بالاخره رفت 

الان بعد ۶ ماه برگشته و هی میگه من عاشقتم نمیتونم بدون تو و هرکاری میکنم 

برای من شنیدن این حرف ها خیلی سخته 

چون نمیتونم توی روی خانوادم بایستم و از طرفی میگم نکنه این همون آدم من باشه و من از دستش بدم 

خیلی ذهنم آشفته هست ....

اگه قسمتت باشه خودش درست میشه

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

من تو این جور چیزا به استخاره خیلی معتقدم

نمیدونم باز 

بشین بسنج اگر فقط سنه با مشاوره میشه فهمید که سن عقل و شخصیتشون چجوره 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم سن رو بهونه کردن ممنونم عزیزم

خب اگر خانواده ای داری که منطقی هستند رو حرفشون میتونید حساب کنی وگرنه باهاشون منطقی صحبت کن و ازشون دلایل نه گفتن بخواه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

چند سالته خودت؟ 

پختگی به سن و سال و قد و حیکل نیست

به بلوغ فکریه

به میزان درک و شعورش هست

اگه می تونی با بزرگتری که خانواده ات ازش حرف شنوی داره صحبت کنه

حیف بخاطر این چیزا طرف رو رد کنیم

از کجا معلوم مورد بعدی ادم بهتری باش؟! 

شاید اصلا دیگه مورد مناسب پیدا نشد 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

من تو این جور چیزا به استخاره خیلی معتقدمنمیدونم باز بشین بسنج اگر فقط سنه با مشاوره میشه فهمید که س ...

نه استخاره تو امر ازدواج به کار نمی ره.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

چند سالته خودت؟ پختگی به سن و سال و قد و حیکل نیستبه بلوغ فکریهبه میزان درک و شعورش هستاگه می تونی ب ...

من ۲۱ 

خب چیز های دیگه هم بوده 

مثلا خانوادش با شغل من مشکل دارن 

من پرستاری میخونم و قصدم ادامه داد نشه 

ولی اون می‌گفت نمیشه نخونی

چند سالته خودت؟ پختگی به سن و سال و قد و حیکل نیستبه بلوغ فکریهبه میزان درک و شعورش هستاگه می تونی ب ...

وقتی با هم نبودیم یه مورد بهتر پیدا شد ولی اصلا حتی نتونستم بهش فکر کنم ...دلم پیش اون بود 

وقتی با هم نبودیم یه مورد بهتر پیدا شد ولی اصلا حتی نتونستم بهش فکر کنم ...دلم پیش اون بود

دلبستگی سخته.. 

کاش نمی دیدیش هیچ وقت..