maryammehraboon مدیر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 عنوان کیا از بی بی چک متنفرن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست اقدام کردم دیروز موعد قاعدگیم بود اما بی بی نمیزنم که ضایع بشم باز.مرده شپر هر چی بی بی چک ی خط دار هست ببرن. هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه 1396/10/26 | 10:12 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryammehraboon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 ممنون،تازه سقط داشتم باید تا عید صبر کنم چند ماه از روش رد بشه،کاش بعدش زودی بگیره زود میگیره به آقای همسر و خودت ی قاشق مرباخوری عسل و هفت تا دونه سیاه دونه داخلش ناشتا بده. هفت تا نه بیشتر نه کمترتا بیست سیکلت بخور. همسرت هم اصلا قطع نکنه. هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
maryammehraboon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 بیبی بزن... دلشو ندارم واقعا اینقد بهم دهن کجی کرده پنج شیش ماه. هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
maryammehraboon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 بیبی بزن... هیچ امیدی ندارم شدیدا علائم پریودی دارم بهذخصوص انقباض لگن و رحم هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
kathrine عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 6856 دلشو ندارم واقعا اینقد بهم دهن کجی کرده پنج شیش ماه. عزیزم..تا باردار نشی هر ماه همین بساطه ناامید نباش 🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
kathrine عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 6856 هیچ امیدی ندارم شدیدا علائم پریودی دارم بهذخصوص انقباض لگن و رحم علایم بارداری و پری شبیه هم هستن..خیلی ها حالت پری داشتن جوری که نواربهداشتی گذاشتن.. 🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
شادی74 عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1136 هیچ امیدی ندارم شدیدا علائم پریودی دارم بهذخصوص انقباض لگن و رحم منم الان 10 روزه عقب انداختمالبیته 8 روز پیش آز و بیبی منفی بوددیشب مامانم هی اصرار میکنه یه بار دیگه آز بدم منم میگم ولش کن مطمئنم منفیه دیگه راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم
جیگلی92 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9079 زود میگیره به آقای همسر و خودت ی قاشق مرباخوری عسل و هفت تا دونه سیاه دونه داخلش ناشتا بده. هفت تا ن ... خدا از زبونت بشنوه،ببخشید میشه دقیق تر بگی،یعنی تو پریودی هام عسل و سیاه دونه بخورم؟یا کلا هر روز؟ خدایا شکرت
maryammehraboon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 علایم بارداری و پری شبیه هم هستن..خیلی ها حالت پری داشتن جوری که نواربهداشتی گذاشتن.. من تا حالا سه تا پد عوض کردم سفید انداختم دور هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
maryammehraboon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 خدا از زبونت بشنوه،ببخشید میشه دقیق تر بگی،یعنی تو پریودی هام عسل و سیاه دونه بخورم؟یا کلا هر روز؟ بله عزیزم از پریودت شروع کن اگه مشکل از همسرته بهش گرده گل ی قاشق چای خوری هم بده هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
kathrine عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 6856 من تا حالا سه تا پد عوض کردم سفید انداختم دور بیبی بزن...چه صبری داری..من 5 6 روز قبل موعد زدم مثبت شد 🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
marjan1374 عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1908 میترسم منفی باشه ضد حال بخورم میخوام ی هفته صبر کنم که قطعی شه. آخه خیلی حالت پریودی و گرفتگی عضلات ... اها انشالا که پری نیاد پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷
maryammehraboon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 بیبی بزن...چه صبری داری..من 5 6 روز قبل موعد زدم مثبت شد چون علائم پری دارم همش منتظرم بیاد هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه