2777
2789
عنوان

کیا از بی بی چک متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عین حال قبل از پریودی‌ لگن و رحم آدم انگار ی جوری میشه انگار گرفتگی داره

نه نداشتم عزیزم.

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
من باردار بشم سریع میزارم تیکرووو خوشم میاد ازش😂😂😂 ان شااله به سلامتی زایمان کنی

منم دوسش دارم به خصوص اونایی که زدن واسه سلامتی نی نی مون صلوات بفرست واسه همشون میفرستم

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
من باردار بشم سریع میزارم تیکرووو خوشم میاد ازش😂😂😂 ان شااله به سلامتی زایمان کنی

فدات😍😍من بدم میاد از تیکر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها یه چیزی در مورد بی بی چک بگم بخندید. ما یه داروخونه بین مسیر خونه مامانم اینا تا خونه خودمونه که همیشه از اون بی بی چک میگرفتیم.یک سالی بود که نی نی میخواستیم و نمی شد،شوهرم میخندید میگفت هر وقت می رم داروخونه تا میگم سلام سریع 2تا بی بی چک میزاره جلوم،میدونه مشتری ثابتشم

(البته شوخی میکرد اینطور نبود)خخخخخ

بالاخره منم بی بی چکم دو خطی شد،2ماه طعم مادر بودن را چشیدم ولی افسوس که سقط شد.هنوزم اون بی بی چکا یادگاری نگه داشتم

خدایا شکرت   
فدات😍😍من بدم میاد از تیکر

چرا؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
بچه ها یه چیزی در مورد بی بی چک بگم بخندید. ما یه داروخونه بین مسیر خونه مامانم اینا تا خونه خودمونه ...

عزیز دلم ان شا الله این ماه نی نی بیاد تو دلت و به سلامتی دنیا بیاد

نمیدونم..هم دلم واسه منتظرا میسوزه هم دیر میره

عزیز دلم چقد تو مهربونی اتفاقا باورت نمیشه من وقتی تیکر میبینم اینقد ذوق میکنم و امید میگیرم