2777
2789
عنوان

کیا از بی بی چک متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست
ممنون،تازه سقط داشتم باید تا عید صبر کنم چند ماه از روش رد بشه،کاش بعدش زودی بگیره 

زود میگیره به آقای همسر و خودت ی قاشق مرباخوری عسل و هفت تا دونه سیاه دونه داخلش ناشتا بده. هفت تا نه بیشتر نه کمتر

تا بیست سیکلت بخور. همسرت هم اصلا قطع نکنه.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
بیبی بزن...

دلشو ندارم واقعا اینقد بهم دهن کجی کرده پنج شیش ماه.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیبی بزن...

هیچ امیدی ندارم شدیدا علائم پریودی دارم بهذخصوص انقباض لگن و رحم

علایم بارداری و پری شبیه هم هستن..خیلی ها حالت پری داشتن جوری که نواربهداشتی گذاشتن..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

منم الان 10 روزه عقب انداختم

البیته 8 روز پیش آز و بیبی منفی بود

دیشب مامانم هی اصرار میکنه یه بار دیگه آز بدم 

منم میگم ولش کن مطمئنم منفیه دیگه

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم
زود میگیره به آقای همسر و خودت ی قاشق مرباخوری عسل و هفت تا دونه سیاه دونه داخلش ناشتا بده. هفت تا ن ...

خدا از زبونت بشنوه،ببخشید میشه دقیق تر بگی،یعنی تو پریودی هام عسل و سیاه دونه بخورم؟یا کلا هر روز؟

خدایا شکرت   
علایم بارداری و پری شبیه هم هستن..خیلی ها حالت پری داشتن جوری که نواربهداشتی گذاشتن..

من تا حالا سه تا پد عوض کردم سفید انداختم دور

خدا از زبونت بشنوه،ببخشید میشه دقیق تر بگی،یعنی تو پریودی هام عسل و سیاه دونه بخورم؟یا کلا هر روز؟

بله عزیزم از پریودت شروع کن 

اگه مشکل از همسرته بهش گرده گل ی قاشق چای خوری هم بده

میترسم منفی باشه ضد حال بخورم میخوام ی هفته صبر کنم که قطعی شه. آخه خیلی حالت پریودی و گرفتگی عضلات ...

اها انشالا که پری نیاد 

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷
بیبی بزن...چه صبری داری..من 5 6 روز قبل موعد زدم مثبت شد

چون علائم پری دارم همش منتظرم بیاد