2777
2789
عنوان

کیا سقط فراموش شده داشتن

316 بازدید | 11 پست

بخدا اینقدر میترسم که نگو از بس مطالب اینجا رو خوندم که میگن حالمون خوب بوده رفتیم سونوی ان تی گفتن جنین نیست،منم ۲۹ ۱۱ هفته و سه روزم میشه دکتر گفت ۹ فروردین برو،ولی میخوام از سلامت نی نیم مطمئن بشم..فقط یه کم تهوع صبحگاهی دارم درد سینه و لذت درد و و اینا رو دیگه ندارم..بچه ها با دلهای پاکتون برام دعا کنید

من داشتم ۸ هفته ..

ولی علایمم کلا از بین رفته بود .اصلا مثل باردارا نبودم .

و خونریزی هم داشتم .پس الکی نگران نباش .

حالت تهوع خودش نشانه سلامت جنینه

عضو گروه ۳ ستاره .... وزن شروع1404/04/19... 84.500 وزن 1404/06/16..80.500..وزن 1404/08/3 .. 77.600.وزن 1404/09/03... 75.800    وزن هدف 60......برای شادی روح پدرم صلوات لطفا.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم ۸ هفته ..ولی علایمم کلا از بین رفته بود .اصلا مثل باردارا نبودم .و خونریزی هم داشتم .پس الک ...

آخه عزیزم من فقط صبح کمی حالت تهوع به شپصورت عق دارم بعدش خوبم،عجیبه دیگه درد سینه ندارم حتی گرفتگی و شکم و لگن  و انقباضات رحم هم ندارم..البته لکه بینی و خونریزی نداشتم تا حالا خداروشکر 

عزیزم چن هفتگی رفتی جنین رو ندید؟اندازه ساک بارداری چند بود؟

گلم من تا ۹ هفتگی که رفتم سونو برای اطمینان همه چیز خوب بود خدا روشکر،ولی چند روز دیگه برای ان تی میرم..کلا از سقط بی علائم میترسم

آخه عزیزم من فقط صبح کمی حالت تهوع به شپصورت عق دارم بعدش خوبم،عجیبه دیگه درد سینه ندارم حتی گرفتگی ...

خب علایم کم کم قطع میشه دیگه 

.یا هی قطع و وصل میشه .

نگران نباش .

منم مثل تو تا تکوناشو نفهمیدم همینجوری همش تو سونوگرافی بودم ..

بعدم دیگه تکون بخوره دلت اروم میشه .

انشالله سلامت بغل بگیریش

عضو گروه ۳ ستاره .... وزن شروع1404/04/19... 84.500 وزن 1404/06/16..80.500..وزن 1404/08/3 .. 77.600.وزن 1404/09/03... 75.800    وزن هدف 60......برای شادی روح پدرم صلوات لطفا.....

خب علایم کم کم قطع میشه دیگه .یا هی قطع و وصل میشه .نگران نباش .منم مثل تو تا تکوناشو نفهمیدم همینجو ...

عریزم خیلی برات خوشحالم که دوباره بارداری و به زودی بچه اتو بغل میگیری منم قبلا یه سقط داشتم تو هم دعا کن برام بارداریم خوب پیش بره

خب خودت میگی فعلا مشکل خاصی نداری از الان رفتی پیشواز استرس که وای سقط نشه،منی که اصلا فکرش رو نمی‌ک ...

چون قبلا یه سقط داشتم البته از اولش خونریزی داشتم اون موقع،والا منم ار فگقطع شدن علائم میترسم چون فقط کمی تهوع برام مونده

گلم من تا ۹ هفتگی که رفتم سونو برای اطمینان همه چیز خوب بود خدا روشکر،ولی چند روز دیگه برای ان تی می ...

خب الحمدالله تا اینجا چیزی نبوده بقیشم توکل بر خدا جنین سالم و سلامته 

استرس از خودت دور کن ب هیچ چیز فک نکن خدا بزرگه 

دعات کردم عزیزم شمام برا من دعا کن 

چون قبلا یه سقط داشتم البته از اولش خونریزی داشتم اون موقع،والا منم ار فگقطع شدن علائم میترسم چون فق ...

😞🥲ایشالا که طوری نیست معمولا جنین دوم می مونه خدا خودش نگه داره برات

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎