2777
2789

هفته ششمم

بی حوصله ام روزا گریه می کنم 

بی اشتهام یه وقتایی حالت تهوع دارم

بیشتر حالتای بد روحیم اذیتم می کنه خیلی فکر و خیال می کنم

چیکار کنم بهتر میشم یعنی؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه عزیزم،  منم ۶ هفته ام و دقیقا الان از حالت تهوع خوابیدم روی مبل و هیچکاری نمیکنم، تمام حالتهایی که گفتی رو منم دارم، با هر چیز کوچیکی گریم میگیره ،چند روز پیش نشستم پیش شوهرم یه دل سیر گریه کردم، دلیل همشون هم تغییرات هورمونهاست

قبلنا قرص اعصاب می‌خوردم ترک کردم قبل باردار شدنم خدا کنه دوباره برنگرده افسردگیم میشه دعام کنید

الان هوا خیلی خوب شده، اگر شرایطش رو داری روزها نیم ساعتی برو بیرون قدم بزن، هوای تازه واقعا آدم رو سرحال میکنه

مبارک باشه عزیزم، منم ۶ هفته ام و دقیقا الان از حالت تهوع خوابیدم روی مبل و هیچکاری نمیکنم، تمام حا ...

آره دقیقا منم اینطوری ام هیچ حسی به بچه تو شکمم ندارم نه شوقی نه ذوقی  خدا منو ببخشه 

آره دقیقا منم اینطوری ام هیچ حسی به بچه تو شکمم ندارم نه شوقی نه ذوقی خدا منو ببخشه

یکم بزرگتر بشه ایشالا تکون هاشو متوجه بشی با هر حرکتش قند توی دلت آب میشه، الان حق داری حسی نداشته باشی منم فقط تلاش میکنم خودمو سرپا نگه دارم برای پسر و شوهرم، هی میگم خودتو از الان بندازی تا ۹ ماه میخوای چیکار کنی؟🤦‍♀️

چرا گریه؟تو داری مادر میشی ،به بچت فکر کن به روزایی که قراره باهم خوش بگذرونین فکرکن،چیا میخوای براش بخری فکرکن اینهمه فکر قشنگ .نشستی گریه میکنه مادر 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

چرا گریه؟تو داری مادر میشی ،به بچت فکر کن به روزایی که قراره باهم خوش بگذرونین فکرکن،چیا میخوای براش ...

واقعا نمی‌دونم چرا اینطوری ام دست خودم نیست بلافاصله بعد از بارداری این مدلی شدم قبلش انقد ذوق داشتم 

احساس سردرگمی دارم