2777
2789

خالم۴۷..۴۸سالش بودو۵..۶ماه پیش تشخیص دادن که سرطان مری داره.

خیلی ضعیف ولاغرشده بودودکترانتونستن کاری کنن ومتاسفانه بیماریش انقدپیشرفت کردکه خاله ی زیبای من وزنش شده بود۲۵کیلووهیچی ازش نمونده بود.

خیلی دردکشیدووقتی عکسش روبرام فرستاون ودیدم‌نشناختمش.

دیروزساعتای۳بوددیگه پرکشیدورفت پیش خدا🖤

مامانم وهمه فامیلاحالشون بده.

خالم افغانستانه.

توروخدابراشادی روحش صلوات بفرستین.

همه دلمون خونه.

خواستین عکسشومیزارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه عزیزم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

تسلیت میگم عزیزم

غم آخرت باشه 

روحشون شاد متاسفانه بدترین نوع سرطان سرطان های گوارشی هست😞 ما هم‌داشتیم

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

خدا رحمتشون کنه علت بیماری شون چی بوده ؟

سرطان مری دیگه

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

تسلیت میگم عزیزمغم آخرت باشه روحشون شاد متاسفانه بدترین نوع سرطان سرطان های گوارشی هست😞 ما هم‌داشتی ...

قربونت برم.

۲۰روزه حتی یه قاشق ابم نتونسته بودبخوره.

کلا۴..۵ماه پیش تشخیص دادن وانقدزودازبینمون رفت😭🖤

علت سرطان مری منظورمه !خوردن غذا و چای داغ ؟!

صد در صد اینا باعثش 

😐وای من پارسال محرم

حلیم‌نذری آوردن

عاشق حلیمم فرت اومدم خوردم

یهو سوختم

ازون‌موقع تا الان معده ام انگار له شده😐

میخوام بگم چیزای داغ خیلی بده

قربونت برم.۲۰روزه حتی یه قاشق ابم نتونسته بودبخوره.کلا۴..۵ماه پیش تشخیص دادن وانقدزودازبینمون رفت😭� ...

ما هم سرطان معده داشتیم

میفهمم چی میگی 

خدا نصیب نکنه خیلی سخته