2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا بجای تاپیک زدن دکتر نمیری عزیزدلم شاید فقط یه مشکل ساده چشمی باشه نمیدونم چرا اینکارو نمیکنی

میرم حتما ولی درس میشه ینی 😔😔😔

اما مطمئنم التهاب میکنه کل بدنم الان گوشام گرفته و یه چیزی روی سرم داره تکون میخوره و متوجهم هرجا میره مثلا تی وی نگا میکردم نوشته ها دوتا شد😔.

میرم حتما ولی درس میشه ینی 😔😔😔اما مطمئنم التهاب میکنه کل بدنم الان گوشام گرفته و یه چیزی روی سرم ...

عریزم التهاب عصب بینایی کاملا با التهاب گوش فرق داره

چشمت درد داره؟؟ تکون که میدی؟ رنگ قرمز رو کدر میبینی؟

میرم حتما ولی درس میشه ینی 😔😔😔اما مطمئنم التهاب میکنه کل بدنم الان گوشام گرفته و یه چیزی روی سرم ...

دو بینی هم علایم مریضی های دیکه هم هست حتما فردا هم چشم پزشک هم داخلی برو خطرناکه 

داروی خاصی ک نخوردی

دو بینی هم علایم مریضی های دیکه هم هست حتما فردا هم چشم پزشک هم داخلی برو خطرناکه داروی خاصی ک نخورد ...

کلا علایم ام اس دارم بقیشو نگفتم چن بار ام ار ای رفتم و علایم های دیگ هم دارم 

عشخم بحث اینه اهمیت نمیدن دکتر چشم پزشک میرم ولی مطمئنم خواهد گف مشکل از ساختار چشمت نیس

خب وقتی میگه سالمی چرا دنبال بیماری هستی لذت داره خودتو هی اواره دکتر و دارو کنی؟ دو سه تا میری میگن سالمی دیگ بیخیال میشی سخت نگیر اینقد