2777
2789
کلا علایم ام اس دارم بقیشو نگفتم چن بار ام ار ای رفتم و علایم های دیگ هم دارم

خب خواهر چرارمنتطری تا خالا ده بار باید دکترای مختلف میرفتی راسیتی  مایع گوش هم تکون بخوره تعادل و از دس میدی دو بینی و تاری هم داره اینم بررسی کن

خب وقتی میگه سالمی چرا دنبال بیماری هستی لذت داره خودتو هی اواره دکتر و دارو کنی؟ دو سه تا میری میگن ...

من بیخیال بودم این مریضی ول نمیکنه الان چشام زرد نبینه من میخام چیکار . یا گوشام یا بدنم استخونام ورم نکنه😔دیگ خسته شدم از بس دکتر رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خواهر چرارمنتطری تا خالا ده بار باید دکترای مختلف میرفتی راسیتی مایع گوش هم تکون بخوره تعادل و ا ...

خیلی دکتر رفتم میگن چون هیچی نیس پس مشکلی نیس قرص اعصاب یا چیزای دیگ میدن اونم بدرد نمیخوره

شما مشکل اصلیت چیه که اینجوری؟

من لرزش چشم دارم لرزش بدن . ورم مفاصل و درد پهلو و مشکلات مثانه و هیدرونفروز کلیه و یهو حالم قاطی میکنه حالت تهوع استفراغ . گوشام صدا میده دوباره شروع کرده میگیره . و چشامم دیدش تیره میشد ولی الان زرد شده دوبینی و تاری دید ... 

من لرزش چشم دارم لرزش بدن . ورم مفاصل و درد پهلو و مشکلات مثانه و هیدرونفروز کلیه و یهو حالم قاطی می ...

برو پیش دکتر مغرواعصاب بگو نوار عصب چشم ازت بگیره

ببینیم از عصب هست یا نه

اینقدر سردگمی نداره بخدا

برو پیش دکتر مغرواعصاب بگو نوار عصب چشم ازت بگیرهببینیم از عصب هست یا نهاینقدر سردگمی نداره بخدا

وقت گرفتم ازش بگم نوار عصب چشم بنویسه . با نوار عصب چشم مشخص میشه التهابه چیه؟

نوار عصب هست دیگه فقط التهاب عصب رو معلوم میکنه

اگه نوار عصب چشم معلوم شه خوبه ک . دکترا چرا قبول نمیکنن اینو . اگر نوار عصب چشمم نرمال نباشه تشخیص التهاب میده یا بازم میگه از اعصابه ولی نمیشه گف التهابه .

نوار عصب چشم ۹۰ درصد مواقع نشون میده برای خودمم نشون داد

منظور اگه‌ نرمال نباشه ممکنه بگن نرمال نیست و از اعصابه ولی حتمی نگن از التهابه چون کسی باور نمیکنه