2777
2789
عنوان

در جواب چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست

چون پسرا اینطورین که وقتی به خانواده بگی فک میکنن خیلی مهم ان و خودتون خوشتون اومده و دیگه تمومه کارو جمع کردن😂😂 باید خیلی عادی برخورد کنی انگار روزی صد تا پیشنهاد بهت میشه😂 خیلی بی ذوق و عادی 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شرایط ازدواج وقصد ازدواجو داشتید ازش ی سری سوال میپرسید بهتر بشناسید مثلا مذهبیه یا نه خسیسه یا ...

خب شرایط اینجوریه که من یه چت ساده نمیتونم بکنم با طرف یا حتی حرف بزنم در این باره قبل اینکه بدونن بقیه چون مامان بابا به شدتتتت سخت گیرن

خب شرایط اینجوریه که من یه چت ساده نمیتونم بکنم با طرف یا حتی حرف بزنم در این باره قبل اینکه بدونن ب ...

چند سالته؟شاید سنت پایینه اگر سنت پایین باشه تا ی جایی اونجوریه ولی یکم که سنت بالا بره خانواده ات وا میدن شرایطش پیش میاد که اول خودت حرف بزنی بعد اکر خوشت اومد به خانواده بگی ولی از من به تو نصیحت دنبال ازدواج و رابژه ای که همه کاره اش بزرگترا باشن و خودت هیچ سبک سنگینی نکنی و با معیارای خودت نسنجی و خودت خوشت نیاد و ذوق و شوقشو نداشته باشی نروووووو همش بدبختیه

چند سالته؟شاید سنت پایینه اگر سنت پایین باشه تا ی جایی اونجوریه ولی یکم که سنت بالا بره خانواده ات و ...

۱۹ سالمه

هعی اره خب شااااید ولی کلا سخت گیرن برا همه چی 

توی گروه کلاسی هم یه پیام بدی یا یه جزوه ای چیزی بفرستی چیز میگن

خودمم سنتی دوست ندارم ولی خب نمیذارن ادم خودش با یکی آشنا شه و ...

۱۹ سالمههعی اره خب شااااید ولی کلا سخت گیرن برا همه چی توی گروه کلاسی هم یه پیام بدی یا یه جزوه ای چ ...

عزیزمممم اول راهی مطمین باش درست میشه بزار سن مناسبت برسه اوکی میشه