2777
2789
عنوان

در جواب چی بگم

195 بازدید | 23 پست

دوستان

من از این چیزا زیاد نمیدونم که مثلا اگه یه پسره بیاد بگه خوشم اومده ازت و برا امر خیر بیایم و شماره پدرتون رو بدید و ... چی باید جواب بدی ؟!

شماره رو بهش بدم ؟!! بگم قصد ازدواج ندارم؟!! سکوتم زشته اخه 😕 یا اصن اگه برا شماره و اینا نگه بگم من اجازه این ندارم و این شماره پدرم باهاشون صحبت کنید ؟!!! یه جوریه انگار هُلی 😁

اصن رفتارت چطور باشه ؟!

بالاخره خب یهویی پیش میاد و کسی هم نگفته بهم چی بگم 😅 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای برا منن پیش اومده بود هول شده بودم اصن رنگم زرد شد ب تته پته افتادم هیچ فق گفتم من نمیتونم درس میخونم

وای اصن نمیدونم چی گفتممممم انقد بد بود 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
وای برا منن پیش اومده بود هول شده بودم اصن رنگم زرد شد ب تته پته افتادم هیچ فق گفتم من نمیتونم درس م ...

از همین میترسمممم هول میشه دست و پا چلفتی میشه آدم یا میخنده و ... 🤣

از همین میترسم دیگه واقعاااا اون لحظه نمیدونم چی بگم 🤣

بگو خب من فعلا نمیتونم جوابی بدم بهتون باید فکر کنم همون اولش فوری شماره باباتو نده یکم دنبال خودت بدوونش😂

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

اخه به خیلی چیزا بستگی داره

مثلا اگه همکلاسی یا همکاری چیزی باشه که هی میبینیش خب همون اول نمیدی شماره رو میگی فکر کنم  و اینا تازه اگه خوشت بیاد از طرف

اما یبار طرفو دیدی و امکان صحبت دوباره نیست و شماره باباتو بخواد خب بده باباتو نمیخوره که😁

تازه این برای حالتیه که خودت تو فاز ازدواج باشی یا از طرف چندشت نشه و ...

لطفا لایک نفرمایید😅

از همین میترسمممم هول میشه دست و پا چلفتی میشه آدم یا میخنده و ... 🤣

انقد میترسم خدا خدا میکنم این اتفاق هیچ وقت نیوفته چون با این هول شدن و دست و پا چلفتی بودن خودشون پشیمون میشن میگن این لابد معلویت ذهنی داره قشنگ پشیمون میشن میرن 

ابرو منم میره

😂😂😂😂

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
بگو خب من فعلا نمیتونم جوابی بدم بهتون باید فکر کنم همون اولش فوری شماره باباتو نده یکم دنبال خودت ب ...

این خوبه 

به نظرم خودمم همون موقع بدم شماره رو خیلی ضایعش انگار که خیلی منتظر بودی 🤣🤣

اگه شرایط ازدواج وقصد ازدواجو داشتید ازش ی سری سوال میپرسید بهتر بشناسید مثلا مذهبیه یا نه خسیسه یا نه تو چطور خانواده ای بوده بعد اگه خودتون نسبی خوشتون اومد به مادرتون یا پدرتون هرکدوم که راحت ترید میگین همچین موردی هست بعد دیگه خرف میزنن ولی بنطر من از همون اول مستقیم شماره پدر مادرو نباید بدید بزارین ببینم به دل خودتون میشینه یا نه