2777
2789
عنوان

با نامزدمون تو چت بحثموپ بشه

117 بازدید | 13 پست

مقصر هم باشیم اما خیلی ناراحت شه دیگ جواب نده هیچی انلاینم نشه الان نیم ساعته انگار میخونه هیچی نمیگ فقط نوشت شببخیر دلیلش ؟بده یا خوبه خیلی دلخوره یا خستس حوصله بحث نداره یا چی نپرسید سر چی خیلی طولانیه نمیشه بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با شناختی ک ب همسرم و خودم دارم این شب بخیر یعنی دلش تنگ شده و میخواد منت کشی کنم اگه واقعا مقصر ...

سیاست چطور کلی پیام دادم ک عشقم بهم اعتماد نداری من تا حالا چیزیو پنهون‌نکردم وووو اینا چی بگم ک نرم بشه میدونم بیداره اون الان حالش بده بدون من نمیتونه بخابه

🥺🥺🥺دیگ الان پیام ندم ک اوووو ۱۰۰ تا پیام دادم بی جواب موند همش

بهش اینارو بگو:

۱. به نظرت وقت خوبیه درباره چیزی که اتفاق افتاده حرف بزنیم؟

۲. من واقعا دوست دارم مشکل رو حل کنیم اما می‌خوام مطمئن شم که باهام موافقی، آمادگی داری راجبش صحبت کنیم؟

۳. من می‌دونم اصلا آسون نیست ولی برام مهمه، وقت و انرژیش رو داری باهم یه مکالمه داشته باشیم؟

۴. اختلاف اتفاق افتاده. مهم اینه که چه جوری حلش کنیم، هر وقت آمادگیشو داشتی بهم اطلاع بده. من دوستت دارم که برام مهمه!

۵. خوشحال میشم فضایی برای توضیح خودم و شنیدن حرفات ایجاد کنیم. میتونیم راجبش صحبت کنیم؟

۶. من واقعا از اتفاقی که افتاده ناراحتم، اما دلم میخواد دوباره باهم باشیم. وقتش رو داری درباره مسئله مون حرف بزنیم؟

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...
سیاست چطور کلی پیام دادم ک عشقم بهم اعتماد نداری من تا حالا چیزیو پنهون‌نکردم وووو اینا چی بگم ک نرم ...

نمی‌دونم بستگی داره چقدر کار شما بد بوده و چقدر ایشون ناراحتن 

من خودم هیچ موقع چیزی رو گردن نمی‌گیرم بیشتر با لوس شدن قهر رو تموم میکنم یا چندتا پیام دلتنگی اینا میدم بعدش اجازه میدم خودش آروم شه و جواب بده 

بهش اینارو بگو:۱. به نظرت وقت خوبیه درباره چیزی که اتفاق افتاده حرف بزنیم؟۲. من واقعا دوست دارم مشکل ...

چ خوب سیو میکنم صبح یکیشو مهربون تر و آمیانه تر میگم بهش واتساپ انگار نتشو خاموش کرد خابید 😔

نمی‌دونم بستگی داره چقدر کار شما بد بوده و چقدر ایشون ناراحتن من خودم هیچ موقع چیزی رو گردن نمی‌گیرم ...

اوهوم اینم کار خوبیه اما الان جواب نیست بیخیال صبح باید بیاد دنبالم حلش کنیم خودم گند زدم

چ خوب سیو میکنم صبح یکیشو مهربون تر و آمیانه تر میگم بهش واتساپ انگار نتشو خاموش کرد خابید 😔

آره درسته 

اصلا حالت وابسته یا تنش زا نشون نده

منطقی احساس تو بروز بده 

هیچ استیکری هم استفاده نکن

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...