_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7294 عنوان امروز 38 بازدید | 6 پست تولدم بود مادرشوهرم زنگ زد تبریک گفت بعد دخترم گرفت حرف زدن بدخترم گفت تولد مامانته اینم گفت اره گفت تولد گرفتین گفت نه بابا نخرید اونم خندید حالا از فردا میخاد هرکی دید تعریف کنه بخنده نشستم دارم گریه میکنم اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم 1403/12/24 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 127369 وااینجور بخای نقطه ضعف نشون بدی ک فقط خودت از پا میفتی ک مردم چ چیزایی بلدنا ب عنوان تسلیت نوشته بود:امیدوارم صبرتون از غمتون بیشترباشه😒اونوقت من فقط بلدم بگم هرچی خاک شماس بقای عمراون مرحوم باشه🥴
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7294 وااینجور بخای نقطه ضعف نشون بدی ک فقط خودت از پا میفتی ک پیش اونا نیستم ک ببینن ول قراره چند روز دیگه برا تولد جاریمو شوهرش تولد بگیرن حالا من نمیخاستم اونجوری مهمونی بگیرم همینم دخترم گفت نه بابا نخرید ک اونم خندید حالا میخاد هی بگه ب همه اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 127369 پیش اونا نیستم ک ببینن ول قراره چند روز دیگه برا تولد جاریمو شوهرش تولد بگیرن حالا من نمیخاستم اونجو ... خب شاید نگهحالا تو از حالا استرس گرفتی مردم چ چیزایی بلدنا ب عنوان تسلیت نوشته بود:امیدوارم صبرتون از غمتون بیشترباشه😒اونوقت من فقط بلدم بگم هرچی خاک شماس بقای عمراون مرحوم باشه🥴
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7294 خب شاید نگهحالا تو از حالا استرس گرفتی نه میدونم میگه اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 127369 نه میدونم میگه دهن لقه پسحالا دخترت ی چیزی گفت مردم چ چیزایی بلدنا ب عنوان تسلیت نوشته بود:امیدوارم صبرتون از غمتون بیشترباشه😒اونوقت من فقط بلدم بگم هرچی خاک شماس بقای عمراون مرحوم باشه🥴