2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دختر برادرشوهرم از چهار پنج سالگی میره

واسه هوش ریاضیشون خیلی خوبه،اما سخته

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

دوتا کتاب کار داره با چرتکه اما فقط ترمای اولش با چرتکه کار میکنن بعد دیگه باید ذهنی جواب بدن

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
کلاس چرتکه؟؟؟  منظور همون  چرتکه  خودمون هست؟؟ که باهاش حساب کتاب می کنند؟؟؟  &n ...

روه های سنی مختلف داره مثلا...از ۴ تا ۶ سالش استعداد و خلاقیت و بعدش وارد محاسبات ذهنی و کار با چرتکه میشن

کلاس چرتکه؟؟؟  منظور همون  چرتکه  خودمون هست؟؟ که باهاش حساب کتاب می کنند؟؟؟  &n ...

چرتکه خودمونه اما سایز کوچیک وپلاستیکی

واسه آموزش ریاضی حل مسئله ذهنی

اینجوری باشه خوبه که خودشون با علاقه بدن.. ممنونم از راهنماییت

ولی واقعا مشکله

قربانت

من پسرم کلاس اول از تابستون فرستادمش ترم سه اخراشه خیلی خوبه برتمرکز برای تند شدن دستاشون برای ریاضی الان جمع و تفریق تا صد دهنی میزنه

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792