2777
2789
سخت که هست ولی وقتی خودشون دوست داشته باشن با علاقه یاد میگیرن😘

آره انشالله دخترت علاقه داشته باشه

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من پسرم کلاس اول از تابستون فرستادمش ترم سه اخراشه خیلی خوبه برتمرکز برای تند شدن دستاشون برای ریاضی ...

پس خدارو شکر تو درساش اثر مثبت داشته...میترسیدم نکنه بعدا با درساش تداخل ایجاد کنه..

انشاءالله پسرتون یه آدم موفق و مفید بشه...🙂

خدا رحمتشون کنه.....معلومه حسابی زبر و زرنگ بودین😙😉😉😉

در حقیقت  از صدای ترق  تورو ق   چرتکه  خوشم می آمد  چون  مهرها چوبی بودن و صدا می دادن 😂😀  دیگه  به خاطر اینکه  اجازه بدن من چرتکه  بندازم   مجبور ا    یاد گرفتم 😀

پس خدارو شکر تو درساش اثر مثبت داشته...میترسیدم نکنه بعدا با درساش تداخل ایجاد کنه.. انشاءالله پسرت ...

بله ما شهرستان ساوه هستیم این ماه پیش از شهرستان ساوه سه نفر برای مسابقات چرتکه به آفریقایی جنوبی رفته بودن که یکی شون قهرمان گروه Bشده بود کمیل شریف بسیار به نظر من عالی 

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری
در حقیقت  از صدای ترق  تورو ق   چرتکه  خوشم می آمد  چون  مهرها چو ...

نصف شبی با جمله هات حالم و خوب کردی خدا خیرت بده..‌انقد خسته بودم..‌دختر کوچیکم رو پام .صبحم باید ۶ پاشم برم سر کار..

بزرگ هم تو اتاقش مشغول بازیه

ولی همون اجدادش هم شیرین بود..منم عاشق صدای چرتکه بودم ولی هیچوقت یاد نگرفتم🙁🙁

نصف شبی با جمله هات حالم و خوب کردی خدا خیرت بده..‌انقد خسته بودم..‌دختر کوچیکم رو پام .صبحم باید ۶ ...

تاپیک شما  هم کلی خاطرات  شیرین را واسه من زنده کرد   همین  داستان  چرتکه  و  بازی تخته نرد  که  چون اونم مهره هاش چوبی بود  و موقع بازی صدا میداد  تو بچگی یاد گرفتم  😀 😁    زنده باشی و پاینده 

هنوزم  دیر نشده  میتونید یاد بگیرید    کاش میشد  یه دونه از اون  چرتکه ...

سلام خانومی..چند روز نبودم..تازه پیامات رو دیدم...اتفاقا یه ربع آخر کلاسشون آموزش برای والدین که تو خونه با بچه ها کارکنن😀😀شاید اینجوری منم یاد بگیرم...

انشاءالله شما هم همیشه موفق باشید😙😙😍😍😘