2777
2789
عنوان

پسر دوازده ساله پرخاشگر

168 بازدید | 20 پست

سلام دخترا دوستم از همسرش جدا شده و حضانت پسرش رو داره تازگی ها پسره خیلی پرخاشگر شده به مامانمش که براش خیلی تلاش میکنه تا همه نیاز هاش رو براورده کنه الان پسره برگشته درجواب مامانش میگه به تو چه و به تو ربطی نداره الان دوستن خیلی ناراحته و غصه ی ایندش رو می خوره 

به نظرتون چطور باید با این مسله کنار اومد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزنه تو دهنش بچه پرو ،😠😠😠

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بگو تا میتونی تحمل کن سه چهار سال خیلی خیلی رفتارشان بد میشه سعی کنه بحث نکنه فقط محبت کنه و باهش رف ...

اخه اون شرایطش هم یکمی سخته این که از شوهرش جدا شده و اگه در اینده مشکلی به وجود بیاد باید به خیلیا جواب پس بده

عزیزم نوجوان خیلی تو بحران

البته این طلاق ومشکلات زندگی والدینش فشار مضاعفی بر روحیه 

ش وارد کرده

نوجوان به خاطر تغییراتی که در سبک تفکرش ایجاد میشه

احساس میکنه والدین نمیتونن درکش کنند

و رفتار مادر نباید باهاش شبیه همون رفتار درکودکی ش باشه.

دلش میخواد استقلال داشته باشه،کمتر نصیحت بشنوه 

و دوست داره مثل یک بزرگسال باهاش رفتار بشه

این پرخاشگری ها هم ممکن به این خاطر باشه.

اخه اون شرایطش هم یکمی سخته این که از شوهرش جدا شده و اگه در اینده مشکلی به وجود بیاد باید به خیلیا ...

شرایطش مثل منه منم پسرم رو‌خودم بزرگ کردم 

البته پسر من دیگه ماشاا..۱۶ سالش شد 

چاره چیه عزیزم باید صبرو‌تحملش رو ببره بالا 

اگر همسر سابقش هم معتاد و خلافکار نیس رابطه پسر پدری رو قطع نکنه 

تا می‌تونه بزارن بره پیش پدرش اگر آدم عاقلی هست