2777
2789
من که واقعا دیگه نمی‌دونم احتمالا فردا برم بابت یه حساب کتاب و اقلامی که نفرستادن

اره برو بنظرم 

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم؟ سوالات چیه؟

گفتی بیایم این تاپیکت؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

عزیزم چه لزومی داره بذاریالان ی باردار دلش توتفرنگی بخواد شوهر بیچاره چیکار کنه

خانوم باردار جز نی‌نی سایت نمیتونه چیزی ببینه؟

این همه غذا و خوراکی تو اینستا و ... هست

چه حرفا میزنین واقعا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چی بگم؟ سوالات چیه؟گفتی بیایم این تاپیکت؟

مرسی اولا به نظرتون گرون بهم دادن ؟

دوما ایده ای برای شام فردام دارید 😭🥲؟

بعد این داستان جدید چیه راه افتاده عکس ندید از چیزی ناراحت میشن 

عزیزم ول کن این حرفارو آدم میاد اینجا با چهار تا آدم خوش مشرب حرف بزنه نه دعوا

سلام عزیز شرمنده یه سوالی دارم اگه دلت خواست جواب بده حقوق مهمانداری حدودا چنده ؟

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

باشه .. انگار ما نمیخریم و نمیخوریم خبر نداریم از قیمت ها.. بگذریم

موز رو از سبزی فروشی ۱۸۰ گرفتم و اووکادو رو برای درمان میگیرم دوتاش ۶۰۰ تومن 

از یه جای خیلی معمولی نه سفارشی 

البته شهر و منطقه رو قیمتا اثر داره 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
سلام عزیز شرمنده یه سوالی دارم اگه دلت خواست جواب بده حقوق مهمانداری حدودا چنده ؟

سلام عزیزم خواهش میکنم حتما وابسته به سابقه ی کار مدرک تحصیلی و پرواز هایی که میری متفاوته اما کمترین حدش دیگه ۱۵تومنه