2777
2789
مهمون نمیخوای منم بیام😋😅

من عاشق مهمونی منتهی بد موقع نه فردا من پنج صبح سر مارم پرواز دارم سه برمیگردم خونه واقعا استرس دارم دارم از سه ظهر تا شب چی میخوام درست کنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم چه لزومی داره بذاری

الان ی باردار دلش توتفرنگی بخواد شوهر بیچاره چیکار کنه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

چرا؟

این دو روز ندیدی دعوا بود سر خریدای هم یکی اومد گف مردم ندارن بخرن چرا خریداتون عکس میدین و فلان کلی دعوا بود خواهر. تعجب میکنم از حرفای چرت و پرتشون یکی خریده ذوق داره بذاره چرا بعضیا حرف نزنن فک میکنن بقیه میگن لالن

خوش بگذره فردا بهتون، ❤️❤️

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
بله حق با شماست من متوجه نبودم برمیدارم الان

قربانت سلامت باشی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده