2777
2789

۱۴ام بعد تعطیلات می‌خوایم بریم محضر نامه بگیریم برای آزمایش 

فردا قراره بریم خرید لباس برای هم بخریم 

ساعت و حلقه هارو خریدیم مونده لباس 

چون دو هفته بین عقد و عید فاصلست دیگه کادو یکی میشه چون نمیشه دوبار لباس گرفت سر عقدم می‌خوام بهم النگو بدن که من بخاطر این موضوع خیلی ناراحتم نامزدم میگه عروسی سرویس میخرن اگه نخریدن من خودم برات میخرم 

حالا یه سوال دارم خریدایی که فردا میکنیم کجا باید بمونه؟

مثلا لباسای نامزدم پیش من باشه لباسای من پیش اون؟

بعد عید که شد اونارو برام بیاره منم بهش لباساشو بدم؟

این از نظر خودم مسخرست چون خریدارو با هم انجام دادیم و دیدیم میگه کادو محسوب نمیشه که سورپرایز شیم

لطفاً راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کادو مراسم ازدواج سوپرایزی نیست چون میبرن ب سلیقه خودت بخریعقد دیگه خرید لباس و ساعت و اینا ندارهمال ...

جشن عقد نمیگیریم با عروسی یکی میکنیم همین لباسای محضر قراره بخره برام بقیه چیزا میمونه عروسی 

الان نمیدونم کی باید کادو رو بهم بدیم 

همون روز عید که میان خونمون بدن و ما ام بدیم 

یا همون موقع که خریدیم ببریم خونه خودمون 

چون خریدای عيدت یه جورایی خرید عید هم حساب میشه دیگه باید بمونه که عیدی برات بیارن 

سورپرایز نمیشه چون خودت باید باشی اندازه کنی بپوشی ولی باید بمونه عید دیدنی برات بیارن ما هم برای نامزد داداشم کت شلوار گرفتیم خودش بود ولی پیش ماس تا عید ببریم 

امشب میخوام سوره یاسین بخونم♥️از ته قلبم برات دعا میکنم خوشبخت و عاقبت به خیر باشییی🥹

برا منم دعا کن الهی خدا بهترینارو بهت بده دعا کن  مامان بشم

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ببخشید برام سوال شد شما دوتا سرویس طلا میخرید؟ چون میگی ناراحت شدم میخوان النگو بیارن آخه ماهم عروسی ...

نه ما خودمون رسم داریم سر عقد سرویس طلا میدیم به عروس 

خانوادش برام نخریدن گفتن برای عروسی 

قراره یه النگو نازک بهم بدن کادویی که مامانم میخواد بهم بده سنگین تر از کادوی اونا میشه 

چون خریدای عيدت یه جورایی خرید عید هم حساب میشه دیگه باید بمونه که عیدی برات بیارن سورپرایز نمیشه چو ...

پس همینا که فردا می‌خریم بمونه همون روز عید بیارن برام هم ب عنوان عیدی هم خرید عقد