2777
2789
عنوان

دفع بقایا با قرص متیل ارگونین

106 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من بعد ده روز از سقط رفتم سونو گفتن حدود دو سانت بقایا دارم قرص متیل ارگونین دادن یه ورق گفتن خوردم برم سونو اگه مونده کورتاژ کنم خیلی از کورتاژ میترسم از طرفی خونریزی هم ندارم که دفع بشه بدون خونریزی چطور دفع میشه؟البته یه دکتر دیگه گفت ال دی بخور بعد پریود  بیا سونو 

شما تجربه ای دارین بتونه کمکم بده ممنون میشم در اختیارم بذارین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سانت که چیزی نیست که حتی بخاد قرص بخوری 

با پریود بعدیت دفع میشه اصلا نیاز به کورتاژ نیس اگر هم با پریود بعدی دفع نشه با پریود بعدش دفع میشه نمیمونه تو رحم دکترا الکی میخان بترسونن تیغت بزنن 

دو سانت که چیزی نیست که حتی بخاد قرص بخوری با پریود بعدیت دفع میشه اصلا نیاز به کورتاژ نیس اگر هم با ...

یکی از دکترا گفت ال دی بخورم پریودم منظم بشه بیاد این‌یکی گفت متیل ارگونین حقیقتش من از عوارض ال دی میترسم که رفتم دکتر جدید وگرنه دکتر اصلیم همون بود که گفت ال دی بخورم یعنی هفته جدید نرم سونو بذارم بعد پریود برم؟چقدرم هردفعه ازم هزینه سونو میگیرن