2777
2789
داریممن دوست مامانم ۱۲سال قبل ازدواج کرده این حقو گرفته

خب این حقوق گرفته که‌چی بشه 

حق فرزندآوری چیه یعنی هرچقدر خواست بچه بیاره؟

تا حالا کسی رو دیدین واسه همچین موضوعی بره شکایت کنه و دادگاه بره؟

شاید منظورش حق حضانت فرزندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حق طلاق مرد به چیزی مقابل مهریه ی زناکمتر مردی پیدا میشه هر دوی این حقوق رو ب زن بدهولی مهریه ی ...

آره دیگه

مهریه باشه، اما بخوایی بسوزی و بسازی و با التماس طلاق بگیری و طلاقت نده، بعدش با هزار بدبختی طلاق بگیری و ماهی یه ربع سکه نصیبت بشه، چه فایده‌ای داره

پشتوانه هم محسوب نمیشه حتی

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

منم نگاهم مثل شماستو مهریه ام یک سکه استو تعهد سواد آموزی به ده کودک محروم از تحصیلکه با هم داریم ان ...

چقدر قشنگ عزیزم😍🥰💕😇😘

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

منم نگاهم مثل شماستو مهریه ام یک سکه استو تعهد سواد آموزی به ده کودک محروم از تحصیلکه با هم داریم ان ...

پس بحث ارث چی میشه عزیز؟ 

زندگی هست و هزار اتفاق

مهریه از نظر من بیشتر بحث ارث رو پوشش میده 

خب این حقوق گرفته که‌چی بشه حق فرزندآوری چیه یعنی هرچقدر خواست بچه بیاره؟تا حالا کسی رو دیدین واسه ه ...

حق فرزند آوری داریم

یعنی توی قسمت حقوق باروری توی قانون هست

که استفاده اش اینه که درج بشه مثلا تا ۵ سال ازش بچه نخوان

یا کل عمر بچه نخوان

ولی الان با توجه به سیاست های اجتماعی کمتر دفتر ثبت اسنادی حاضره اینو توی ازدواج دائم ثبت کنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

مردا دیگه چشم و گوششون باز شده ۱۴ سکه ام شاید بزور قبول کنن الان یه میلیارده سال دیگه میشه دونیم میل ...

پس باید حق و حقوق دختر رو بهش بدن

حق طلاق و تحصیل و اشتغال و خروج از کشور

دیگه حق نداره اگر خانم خواست کار کنه، بگه نه نمی‌زارم کار کنی، نمی‌زارم درس بخونی، نمی‌زارم سفر بری

اگر قرار باشه مهریه نباشه، حق و حقوق کاملاً باید برابر باشه و دیگه خانم موظف نیست بابت هر چیزی به شما جواب پس بده

پس بحث ارث چی میشه عزیز؟ زندگی هست و هزار اتفاقمهریه از نظر من بیشتر بحث ارث رو پوشش میده

یک سوم ارث رو به نام بنده وصیت کردن

حق تنصیف هم دارم 

اموال خودمم کافی هستن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

پس بحث ارث چی میشه عزیز؟ زندگی هست و هزار اتفاقمهریه از نظر من بیشتر بحث ارث رو پوشش میده

حالا شاید طرف نمرد

شاید دور از جون زن زودتر از آقا مرد

شاید با همدیگه مردن

بعدشم کسی که خودش کار کنه و سرمایه داشته باشه، دیگه نیازی به ارث آقا نداره

بله درستهشایدم نگاه من یه نگاه آرمانی و خیلی غربیه😅منتها من چون طرفدار سفت و سخت فمینیسم و برابری ج ...

من اینو قبول دارم😂 حق طلاق میدم ولی مهریه خبری نی دیگه