2777
2789
مهریه نمیشه خالی باشه برای عقد خواهر دوست من فقط حقوق‌گرفت ولی تو محضر گفتن مهریه ندارید باید بگید ب ...

آدم فوقش می‌تونه یه سکه بزنه اما بعدش ببخشه

من میگم یه جوری به برابری اعتقاد داشته باشیم که دو روز دیگه مردا نگن زنا فقط دنبال اینن که از ما بکنن🤷‍♀️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق فرزندآوری چیهتازه پیدا شده؟

🤣

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
آدم فوقش می‌تونه یه سکه بزنه اما بعدش ببخشهمن میگم یه جوری به برابری اعتقاد داشته باشیم که دو روز دی ...

اره منم یک سکه یا تعداد سالی که باهم بودیم بزنیم

چون دوس دارم مهریه معنا داشته باشه نه سرما پول یه چیزی

میشه استفاده از حق طلاق رو منوط به بذل مهریه کردمهریه متاسفانه توی ارث مهم تره تا طلاق

بله درسته

شایدم نگاه من یه نگاه آرمانی و خیلی غربیه😅

منتها من چون طرفدار سفت و سخت فمینیسم و برابری جنسیتی هستم، میگم جوری هم باید حق و حقوق رو گرفت که واقعاً برابر بود

گرفتن سکه همراه حق طلاق میشه آدمی که هم خر رو می‌خواد هم خرما رو

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اره منم یک سکه یا تعداد سالی که باهم بودیم بزنیمچون دوس دارم مهریه معنا داشته باشه نه سرما پول یه چی ...

آره دیگه

منم واقعاً هیچی به جز حق و حقوقم نمی‌خوام

حتی اگر خانواده‌م مخالف باشن، عمراً زیر بار مهریه نمیرم

به نظر شخصی خودم خریدن خانم هست در برابر خدمات جنسی که داده

نه قائل میشه ۵ تا باید یجا بده بقیه اش قسط بندی

نقد یک سکه هست و اقساط مهریه هم سالی یک سکه یعنی معادل سود پنج سکه در سال . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بله درستهشایدم نگاه من یه نگاه آرمانی و خیلی غربیه😅منتها من چون طرفدار سفت و سخت فمینیسم و برابری ج ...

بله حق طلاق مرد به چیزی مقابل مهریه ی زنا

کمتر مردی پیدا میشه هر دوی این حقوق رو ب زن بده

ولی مهریه ی کم مثل ۵یا ۱۴ سکه شاید قبول کنن

بله درستهشایدم نگاه من یه نگاه آرمانی و خیلی غربیه😅منتها من چون طرفدار سفت و سخت فمینیسم و برابری ج ...

منم نگاهم مثل شماست

و مهریه ام یک سکه است

و تعهد سواد آموزی به ده کودک محروم از تحصیل

که با هم داریم انجام میدیم 

توی تمام زندگی مشترک هم شریک هم هستیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

حق و حقوق مهمه ولی مهریه هم مهمه چون مهریه فقط برای طلاق نیست خیلی اتفاقها هست که داشتن مهریه خیلی کمک میکنه خانم به حق خودش ازنظر مالی برسه و حق خانم بامهریه محفوظ می مونه... این چیه تازگیا باب شده حق طلاق و حق چی و چی باشه ولی مهریه نباشه!!!!!