2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه حق ها اونم محکم قانونی با ۱۴تا سکه

هیچ مردی قبول نمی‌کنه هم مهریه بده هم حق و حقوق

اگر می‌خواییم به برابری حقوق دست پیدا کنیم، باید از روش درست جلو بریم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من ازدواج نکردم ولی به نظرم حق و حقوق قطعاً بهتره

حق طلاق محضری

حق تحصیل و اشتغال و خروج از کشور هم توی عقدنامه ذکر بشه کافیه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

هیچ مردی قبول نمی‌کنه هم مهریه بده هم حق و حقوقاگر می‌خواییم به برابری حقوق دست پیدا کنیم، باید از ر ...

مهریه نمیشه خالی باشه برای عقد خواهر دوست من فقط حقوق‌گرفت ولی تو محضر گفتن مهریه ندارید باید بگید بنویسم 

یه سفر مکه و ۱۴ تاسکه پدرشوهر براش نوشت 

اگر این قانون بردارن خوبه

بعد این سکه برای آهرم فشار برای طلاق خوبه چون اگر حق طلاق نداشته باشی که به شرط ببخشش مهریه طلاق بده

هیچ مردی قبول نمی‌کنه هم مهریه بده هم حق و حقوقاگر می‌خواییم به برابری حقوق دست پیدا کنیم، باید از ر ...

میشه استفاده از حق طلاق رو منوط به بذل مهریه کرد

مهریه متاسفانه توی ارث مهم تره تا طلاق

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه یکمم سکه داشته باشی بهتره

من ترجیح میدم خودم کار کنم و سرمایه داشته باشم

پدرم هم خیلی حامیه، در نتیجه نیازی به سکه ندارم