سلام .من بعد از اینکه هزار جا نوبت هاشور گرفتم بعد کنسل کردم آخر سر رفتم آبادان مسافرت و اونجا زدم.روز اول خوب بود خوشم اومد روز دوم ب بعد گفتم ای وای چه کاری کردما .آخه من همیشه ابروهامو روشن روشن میکردم اما هاشورم تیره بود بعد همیشه تنوع دوست داشتم مدلشو عوض میکردم.یک هفته کارم گریه بود .تا رسیدم خونه خودم اینقدر گریه کردم شوهرم گفت عیب نداره برو پاک کن .منم تو همین نی نی سایت تاپیک زدم و یک خانوم رو پیدا کردم.اول گفت با ۵۰۰ پاک میکنم منم ناچار قبول کردم .شب گفت عکس بفرس فرستادم .دید ک من خیلی ناراحتم انصاف رو گذاشت کنار گفت خیلی عمیقه خیلی پررنگه ۳ جلسه میخواد جلسه ها اا ۵۰۰ بعدیا ۱۰۰.
ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران لذت میبرند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤