2777
2789
عنوان

تجربیات +عکس

887 بازدید | 57 پست

سلام .من بعد از اینکه هزار جا نوبت هاشور گرفتم بعد کنسل کردم آخر سر رفتم آبادان مسافرت و اونجا زدم.روز اول خوب بود خوشم اومد روز دوم ب بعد گفتم ای وای چه کاری کردما .آخه من همیشه ابروهامو روشن روشن میکردم اما هاشورم تیره بود بعد همیشه تنوع دوست داشتم مدلشو عوض میکردم.یک هفته کارم گریه بود .تا رسیدم خونه خودم اینقدر گریه کردم شوهرم گفت عیب نداره برو پاک کن .منم تو همین نی نی سایت تاپیک زدم و یک خانوم رو پیدا کردم.اول گفت با ۵۰۰ پاک میکنم منم ناچار قبول کردم .شب گفت عکس بفرس فرستادم .دید ک من خیلی ناراحتم انصاف رو گذاشت کنار گفت خیلی عمیقه خیلی پررنگه ۳ جلسه میخواد جلسه ها اا ۵۰۰ بعدیا ۱۰۰.

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب؟😳

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

شوهرم گفت ولش کن دندون تیز کرده .بعد باز یه حانومی رو همینجا پیدا کردم .گفت صبر کن خیلی کمرنگ میشع اگه باز نخواستی یا پاکش کنم الان زوده تازه گوشت اضافه میاره .خااصه الان خیلی کمرنگ شده با مداد خوبش میکنم .خدایی اصلا بعضیا انصاف ندارن .من همیشع خیلی عجله میکنم .

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

تتو با ليزر ميره هيچوقت واسه بردن جاي هاشور و تتو  ارايشگاه نريد

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم