2777
2789
عنوان

تجربیات +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 57 پست

میگم حالتش قشنگه که

چراصبرندادی جابیفته رنگش

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم حالتش قشنگه که چراصبرندادی جابیفته رنگش

چرا دیگه صبر کردم

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
وای عزیزم براشما که خیلی خوبه برامن بعضی جاهاش ازاولشم صلا نگرفته تاالان چندین بارم ترمیم کردم اما د ...

مال من‌روز اول یکی بود زخماش ریخت لنگه شد .برا ترمیم هم چون ابادان نیستم قرار شد اردیبهش میاد تهران برم که نمیرم میخوام پاک بشه

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
قشنگه كه چرا صبر نداري

لنگه ب لنگه شده

مثل تتو قدیمیاس تا هاشور🤔🤔

نه خداییش از لحاظ ظرافت خیلی خوبه خیلی تمیزه 

مال من‌روز اول یکی بود زخماش ریخت لنگه شد .برا ترمیم هم چون ابادان نیستم قرار شد اردیبهش میاد تهران ...

بازم براشما خیلی از برای من بهتره برا من ازاولش خیلی جاهاش رنگ نگرفت چندینبارم ترمیم کردم بازم رنگ نگرفت آخرشم آرایشگرم گفت که پوستت چربه رنگ نمیگیره

اره لنگه به لنگه هست

با مداد اوکی میشع .اولا ۴ساعت ابرو میکشیدم الان فقط صاف و صوف میکنمش