2777
2789
عنوان

خیلی دلم واسه داداشم میسوزه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 57 پست

خونه مام همینه همش مامان بابام درحال لت و پار کردن و تیکه انداختن و دعوان داداشم بچه تر که بود منه 10 ساله میبردمش اتاق گوشاشو میگرفتم که نشنوه درحالی که خودمم نباید میشنیدم اما کسی نبود گوشامو بگیره الانم هم خودم هم داداشم بدبخت دو عالمیم انقد که ساده ایم نه دوستی داشتیم نه چیزی هرکی چیزی بگه نمیتونیم جوابشو بدیم بی زبون و خجالتی بمیرم واسه خودمون که از مدرسه فراری بودیم چون همیشه تنها بودیم😢 عزیزم کلاس فوتبال که دیگه دارین اونجا ثبت نامش کن خودت ببرش بیرون ب خودتم اهمیت بده گذشته ها گذشته

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با این وضعیت طلاق نمیگیرن طلاق خیلی بهتر از دعوا و سکوته 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

خونه مام همینه همش مامان بابام درحال لت و پار کردن و تیکه انداختن و دعوان داداشم بچه تر که بود منه 1 ...

گذاشتیمش کلاس فوتبال خجالت میکشید بازی کنه 😭😭

انسان باشیم همین
مامانم خیلی حرف زد خیلی 😭😭😭

ناراحت نشو ولی کاش 

ریشه ی همچین مردهای از رو زمین کنده بشه 

به فکر بچش نیست  به فکر  خواهر برادرهای گندش هست 

من جای مادرت باشم جدا میشم  لااقل بچه  اذیت نمیشه

مامانم خیلی دوستمون داره بدبخت پیر شد تو این زندگی

باشه از مادرت محبت ببینی بازم خوبه ....کاش مادرت کمی سر زبون دار بود یا با سیاست بود و نمیزاشت جو خونه ناشاد بشه ...

شاید من شناختی از پدر بزرگوارت. ندارم که دارم قضاوت میکنم اما تو هر زندگی ای یه چیزی برای شکرگذاری هست ، تو همونو پیدا کن و خدا رو شکر بگو ...حالت رو میفهمم اما نزار جوونیت با گریه زیر پتو بگذره ....قربون دل نازکت برم ، زیر همون پتو اسم خدا رو زمزمه کن و باهاش درددل کن و ازش بخواه مادرت. رو براتون نگه. داره و برای داشتن مادری که دوستتون داره شکرگذار باش ..خدا اینقدر بزرگه که نمیدونی چجوری و کجا تغییر رو وارد زندگیتون می‌کنه و از جایی که فکرش رو هم نمیکنید به ارزوهاتون جامه عمل میپوشونه ....بیشتر امیدوار باش تا دلتنگ، قربونت برم ...امید به روزهای بهتر ...

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
گذاشتیمش کلاس فوتبال خجالت میکشید بازی کنه 😭😭

داداش منم عاشق فوتبال بود ولی میگفت بازیم نمیدن بمیرم براش اما هرطور شده باید خجالتشو بگیری شده به یه بچه که فک میکنی پسر خوبیه تو تیمشون بگو هواشو داشته باشه 😭 پسر اگه تو بچگی دوست خوب نداشته باشه عقده میکنه بزرگتر که شد با هر کس و ناکسی دوستی میکنه هر الواطی بخاد باهاش رفیق شه فک میکنه چه تاجی رو سرش گذاشتن و هیچوقت نه نمیگه و این انقد بده که حد نداره برا همین میگم سعی کن حتما یه رفیق براش پیدا کنی اگرم با خواهرش بگرده رفتارای دخترونه پیدا میکنه😢 خیلی هم سنش حساسه 😔

مامانم جایی نداره بره بدبخت 😭😭😭

همتون قربانی خودخواهی این مرد شدین😔 

با این وضعیت میدونم که خواهرتم نمیتونه درست درس بخونه حواست به اونم باشه لطفا خدا جبران میکنه برات