2777
2789
عنوان

خیلی دلم واسه داداشم میسوزه 😭😭

1056 بازدید | 57 پست

۸سالشع پدر و مادرم ۶ ساله باهم حرف نمی‌زنند ولی خب طلاق نگرفتند بابام کلا یکی دو سال با ما هم حرف میزنه قبلش فقط می‌رفت تو اتاق ته حتی داداشم که دو ساشم بود رو صدا هم نمی‌زد هیچ وقت 😭😭😭هیچ دوستی نداره داداشم تو مدرسه هم هیشکی باهاش بازی نمیکنه همیشه تنها بوده بازی کردن هم بلد نیست یه بار رفتم مدرسه اش دیدم داره فقط تو حیاط راه می‌ره گفتم چرا نمیری بازی کنی با بچه ها گفت خوشم نمیاد😭😭😭😭😭بازیش نمی‌دادن حتی معنی عید دیدنی رو هم نمی‌فهمه حتی نمیدونه عیدی گرفتن چیه 😭😭😭😭😭خواهرمم کنکوریه نمی‌تونیم به خاطرش سفر هم بریم موندم برگردم خونه چیکار کنم حالش خوب شده الهی براش بمیرم آنقدر مظلوم این بچه 😭😭😭😭😭😭 هیچ کس رو نداره حتی باهاش بازی کنه 

انسان باشیم همین

فقط بیدار میشه تلویزیون رو الکی روشن می‌کنه چون هیچ کاری نداره بکنه بابامم نه باهاش وقت میکذرونه نه حرف میزنم الهی خواهرش براش بمیره 😭😭😭😭😭

انسان باشیم همین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش پارک 

خودت باهاش وقت بگذرون 

براش ترانه و اهنگ بزار 

واقعن پدر و مادرتون چقدر کله شقن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
جات باشم میبرمش این شهربازی های کوچیک هیجاناتش خالی شه متاسفم برای پدرو مادرت این بچه آیندش به تما ...

من هر کاری براش می‌کنم ولی خب بازی با هم سن و سالاش عید دیدنی و یا مهمونی هیچی نداریم خیلی گناه داره حتی فکر نکنم معنی خاله عمو یا دایی رو بدونه یعنی چی 😭😭😭😭از وقتی پدر مادرم باهم حرف نمی‌زنند همه باهامون قطع رابطه کردن 

انسان باشیم همین
چقدر رفتار پدر و مادر رو بچه تاثیر داره واقعا تو شکل گیری شخصیت و خلقیاتش ...

من خودم یه شب نمیتونم بدون قرص اعصاب سر کنم ولی بخدا خودم مهم نیستم دلم واسه این بچه میسوزه 

انسان باشیم همین

دلیل حرف نزدن بابات چیه، خودت به بابات بگو پسز بچه باید اکثر وقتش رو با باباش بگذرونه تا مرد بار بیاد

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اینطور بچه ها با این کودکی بزرگ که بشن دائم درگیر انواع مشکلات روحی هستن تا آخر عمرشون نمیتونن عادی باشن مث خودم...  کمکش کن نذار شخصیتش آسیب ببینه البته نمیدونم تا حالا چقدر آسیب دیده 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

اخی چه پدر ومادر بی انصافی خودشون چی حوصلشون سر نمی ره باهم حرف نمی زنن ،اینا دیگه کین ، ادم باید به خاطر بچه ش کینه رو بریزه دور یعنی چی فقط بلد بودن بچه بزان ، خودت به داداشت رسیدگی کن باخم پارک برید ،بازار برید ، سینما برید ، سعی کن بیشتر مدرسه بری براش دوست پیدا کنی اگه مسافرت رفتی با خودت ببرش ، افسردگی بگیره تمام عمرش به فنا می ره ، خودت ببرش خونه فامیل ،مامانت یعنی خونه فامیل خودش هم نمی ره