2777
2789
عنوان

سانچی

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 94 پست
اتفاقا بی بی سی خبر تکذیب کرد  بیچاره ها کجای خبرشون چرته بهتر از خبرگزاری صداسیمای ایرانه که ...

والا،توی اخبار و تلویزیون خودمون دو تا از برنامه هاش دروغ نیست یکی راز بقا،اون یکی فوتبال،بقیش دروغ محضه

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
اتفاقا بی بی سی خبر تکذیب کرد  بیچاره ها کجای خبرشون چرته بهتر از خبرگزاری صداسیمای ایرانه که ...

بی بی سی خبرای مربوط به ایرانش پراز اغراق و بزرگنماییه درمورد حادثه سانچی هم هزار تا شایعه درس شده

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدا سیمای ایران که همش سانسور میکنه معلوم نیس کدومشا راست میگه کدوما دروغ بعدا گندش که دراومد میان توضیح میدن

واقعا برای شعور بعضی ها اینجا باید متأسف بود با تو هستم که هر وقت ازت سوال میکنم جواب نمیدی مگه از دماغ فیل افتادی؟
بی بی سی خبرای مربوط به ایرانش پراز اغراق و بزرگنماییه درمورد حادثه سانچی هم هزار تا شایعه درس شده

خب تلویزیون ملی راس بگه که مردم به جاهای دیگه رجوع نکنن • فعلا که صبح تا شب گند خبرهای دروغ تلویزیون ملی در میاد 

دخترم همه زندگیم💕
من به همسرم گفتم (دریانورده) گفت نه صحت نداره و اصلا حرفشون استناد علمی نداره و صرفا یه اتفاق بوده

اگه اتفاق هم بوده برای من اصلا قابل هضم نیست خیلی همه چیز مبهمه؟؟؟!!!!اینقد رمز آلود شده که هر کسی نظریه خودش رو میگه.من فقط میگم هر کدوماز این موارد بوده مگه قایق نجات نبوده لا اقل از کشتی خارج میشدن....

......

اتفاقا عزیزم همون هشت روز پیش خبر مستندش رو بی بی سی گفت خلاصه خبررسانی کرد ببیننده خودش باید درایت داشته باشه 

تلویزیون ایران که براش برف یخ مهم تر بود 

آره واقعا چرا فرار نکردن خیلی عجیبه.موقع تصادف کل نفتکش منفجر نشده که،خدا رحمتشون کنه..فقط خودشون و خدا میدونه اون لحظه چی اتفاقی افتاده 

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
والا،توی اخبار و تلویزیون خودمون دو تا از برنامه هاش دروغ نیست یکی راز بقا،اون یکی فوتبال،بقیش دروغ ...

والاع بخدا من از همون روز اول انفجار کشتی پیگیر خبر بودم تلویزیون خبر ایران خیلی خیلی خیلی بببخشید به پ ش م ش هم نبود که یه عده انسان جانشون از دست دادن باز دم بی بی سی و صدای امریکا و شبکه منوتو گرم مردم از خواب بیدار کردن 

اگه اتفاق هم بوده برای من اصلا قابل هضم نیست خیلی همه چیز مبهمه؟؟؟!!!!اینقد رمز آلود شده که هر کسی ن ...

قایقهای نجات در اثر ضربه تصادف اتومات از بدنه کشتی جدا میشن....چیزی که کارو مشکل کرده نوع بار کشتی بوده که ظاهرا قابلیت اشتعالش خیلی بالا بوده....اما منم با عقل خودم میگم اینا که دیدن دارند میخورند به هم و نمیشه کاری کرد باید کاپتان آلارم میزده همه زودتر نجات بدن خودشونو