2777
2789
عنوان

سانچی

1681 بازدید | 94 پست

🔴🔴🔴پس از هشت روز حریق که ارتفاع آتش به گفته خبرگزاری ها به 900 متر رسیده بود نفتکش سانچی غرق شد.

اما امروز برای اولین بار BBC راز حریق کشتی را فاش کرد:

نفتکش سانچی نه به سمت کره جنوبی که به سمت کره شمالی در حال حرکت بوده!!

تمام رادارها برای دیده نشدن توسط نیروهای کره جنوبی، آمریکا و حتی چین خاموش شده بود و همینطور تمام چراغ ها، به گزارش BBC احتمال اینکه کشتی دیگری با سانچی برخورد کرده باشد بسیار کم است، سانچی 274 متر طول داشته و در دریایی که خبری از طوفان نبوده حتی از فاصله دور هم قابل رویت بوده، و احتمال اینکه کشتی باری هنگ هنگی نفتکشی با آن عظمت را حتی در سیاهی شب ندیده باشد بسیار کم است‌.

حتی اگر بگوییم به دلیل خاموش بودن رادار و چراغ های سانچی، کشتی باری نتوانسه نفت کش را ببیند، نفت کش ایرانی به راحتی میتوانسته چراغ های کشتی باری را ببیند و تغییر مسیر بدهد!!

به گزارش BBC نفتکش ایرانی برای رساندن محموله به کره شمالی تغییر مسیر داده و با وجود خاموش بودن رادارها و چراغ و حتی قطع تماس رادیوئی توسط چین شناسایی شده و پس از بارها اخطار چین و بی توجهی خدمه نفتکش به اخطارها، چین با پرتاب موشک به سمت نفتکش ایرانی، آن را غرق کرده و حتی از نجات خدمه هم سر باز زده، فقط چینی ها باسرعت وارد عمل شده و جعبه سیاه نفتکش را به دست آورده تا از بازتاب گسترده ماجرا توسط رسانه ها و واکنش های افکار عمومی جلوگیری کنند.

کره شمالی تحت سخت ترین تحریم های آمریکا و سازمان ملل قرار دارد و هیچ کشوری حق فروش نفت را به کره شمالی ندارد.

جای تاسف دارد که دریا دلان و جوانان ما به خاطر.....هههههههی

فربد! پسر قشنگم دوستت دارم !

بی بی سی که چرت زیاد میگه خدامیدونه چه اتفاقی افتاده😔

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چین دوست کره شمالیه

همچین میگید خواستم بدونید انگار مطمئنی 

اینا همش حرفه 

طفلی اونا ک جونشون رفت ولی ی عده سیاسی بازی درمیارن و بازار شایعه داااغ

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون

منم این متن و متنهای مشابه رو تو اینستا زیاد دیدم .. هر کس یه تفسیری داره که خیلیاش شایعه هست . این شایعات اون خانواده های دلسوخته رو بیشتر اذیت میکنه . 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار